ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, θα εγκαινιάσει αύριο ένα κύκλο συζητήσεων «Blue Chairs».
Την ημέρα λήξης της παγκόσμιας συνάντησης της ναυτιλίας, των Ποσειδωνίων, η Μελίνα Τραυλού θα συναντήσει εκπροσώπους της νέας γενιάς Ναυτελλήνων.
Η θεσμική εκπρόσωπος του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του ελληνικού εφοπλισμού θα συζητήσει και θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα της θέσουν 200 νέοι και νέες από τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και τα ναυτιλιακά ΑΕΙ της χώρας.
Διαβάστε επίσης:
Ενδιαφέρον Αιγυπτίων για το λιμάνι του Βόλου και τη σύνδεση με το λιμάνι της Αλεξάνδρειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 7ο πλήγμα στα Στενά του Ορμούζ: Θραύσματα από βλήμα χτύπησαν κι άλλο φορτηγό πλοίο
- Νότια Κορέα: Εγκρίθηκε επενδυτικό σχέδιο $350 δισ. στις ΗΠΑ στο πλαίσιο συμφωνίας με τον Τραμπ
- Ίσραελ Κατς: Αν ο Λίβανος δεν σταματήσει τη Χεζμπολάχ, θα πάρουμε τα εδάφη τους και θα το κάνουμε εμείς
- «Καρφί» Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά επαγγελματίες εφησυχασμένοι» – Δείτε live
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.