• Ναυτιλία

    Η Cosmote καθιερώνει την υποτροφία “Ζαχαρίας Πιπερίδης”


    Μια υποτροφία με βαρύ συναισθηματικό φορτίο καθιερώνει η Cosmote.
    Πρόκειται για την υποτροφία “Ζαχαρίας Πιπερίδης”, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ, που χάθηκε πρόσφατα, ξαφνικά.

    Η υποτροφία ανέρχεται στα 20.000 ευρώ μεικτά, και θα απονέμεται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών COSMOTE, σε πρωτοετή φοιτητή, στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, δεδομένου ότι ο Ζαχαρίας Πιπερίδης ήταν απόφοιτος της αντίστοιχης σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: “Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι, που ξεχωρίζουν και αφήνουν το σημάδι τους. Ο Ζαχαρίας ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος. Εύστροφος, οραματιστής, με καθαρό μυαλό και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Ένας άνθρωπος, που ενέπνεε με το λόγο του και τη στάση του, που μιλούσε στο μυαλό και την καρδιά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο άνθρωπο. Η υποτροφία, που καθιερώνουμε στη μνήμη του, είναι η ελάχιστη αναγνώριση για έναν επιμελή μαθητή και ταυτόχρονα έναν υπεύθυνο μέντορα. Τον δικό μας Ζακ”.

    Η υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» προστίθεται στις πενήντα υποτροφίες, που θα δοθούν κατά την φετινή, 14η απονομή των υποτροφιών COSMOTE, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.



    ΣΧΟΛΙΑ