ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ναυτιλιακός όμιλος της Δανίας AP Møller-Mærsk ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας logistics LF Logistics με έδρα το Χονγκ Κονγκ.
Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 3,6 δισ. δολάρια.
Η σκανδιναβική εταιρεία διευκρίνισε ότι έχει συμφωνηθεί μια ρήτρα κέρδους συνολικής αξίας έως και 160 εκατομμυρίων δολαρίων με βάση τις μελλοντικές οικονομικές επιδόσεις της LF Logistics.
Η εταιρεία logistics του Χονγκ Κονγκ, η οποία απασχολεί πάνω από 10.000 άτομα, πωλήθηκε από τη Li & Fung , έναν όμιλο με έδρα τις Βερμούδες και επιχειρησιακά γραφεία στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος διαχειρίζεται αλυσίδες εφοδιασμού.
Με τις 223 αποθήκες της LF Logistics, το συνολικό χαρτοφυλάκιο των εγκαταστάσεων logistics του ομίλου της Δανίας θα αυξηθεί σε 549 αποθήκες παγκοσμίως με συνολική έκταση 9,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων .
Ως μέρος της συναλλαγής με την LF Logistics, ο Όμιλος Maersk έχει συνάψει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Li & Fung για την ανάπτυξη παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ
- Τι βλέπουν τα ξένα funds στην ελληνική οικονομία και έρχονται στην Αθήνα
- Νάντια Γκογκοζώτου: Στην τελική ευθεία το Ταμείο Καινοτομίας – Έρχονται οι πρώτες θεραπείες για πρώιμη πρόσβαση
- Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, το Unfair του Πόλυ, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.