ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H ναυτιλιακή εταιρεία TMS, του Γιώργου Οικονόμου, παρέλαβε το πρώτο από τα τρία νεότευκτα που κατασκευάζει στο ναυπηγείο HD Hyundai Samho.
Πρόκειται για το πλοίο Parthenon LNG (Hull 8182), το οποίο ταξινομήθηκε από τον Νηογνώμονα Bureau Veritas (BV).
Η TMS Tankers Ltd. ιδρύθηκε το 2010 με γραφεία στην Αθήνα. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων πρώτης κατηγορίας.
Λέων Πατίτσας (Atlas Maritime): Ονοματοδοσία του νεότευκτου πλοίου Geneva Star
Θλίψη για την οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ειρήνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
- Βραζιλία: Στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα
- ΗΠΑ: Ήρε τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: 8ος πιο δημοφιλής εκπαιδευτικός προορισμός παγκοσμίως για τους Αμερικανούς φοιτητές η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.