ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Transgas Shipping Lines, η οποία έχει την έδρα της στη Λίμα του Περού και διαχειρίζεται δεξαμενόπλοια, όπως αναφέρουν ναυλομεσιτικοί οίκοι, αγόρασε τάνκερ από την Thenamaris, προσθέτοντας και δεύτερο πλοίο κατά το τρέχον έτος στο στόλο της.
Πληροφορίες των ναυλομεσιτών κάνουν λόγο ότι η αγοράστρια εταιρεία κατέβαλε κάτι λιγότερο από 9 εκατομμύρια δολάρια για το 19χρονο δεξαμενόπλοιο 40.000 dwt Seacrown 1. Το δεξαμενόπλοιο έχει ναυπηγηθεί στο Ναυπηγείο Hyundai Mipo έχει ήδη μετονομαστεί σε Atacama.
Η Transgas διαθέτει πλέον εννέα πλοία και έχει κάνει συμφωνίες με τη Thenamaris στο πρόσφατο παρελθόν, αφού τον μήνα Μάιο του περασμένου έτους αγόρασε άλλο ένα δεξαμενόπλοιο από την ελληνική εταιρεία.
Διαβάστε επίσης
Thenamaris: Παρέλαβε δύο πλοία LPG και ναυπηγεί άλλα επτά πλοία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέα απειλή ΗΠΑ σε Ιράν: «Οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη δρυμήτερες προς το Ιράν», είπε ο Ρούμπιο
- Απέπλευσαν για την Κύπρο οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά»
- Wall Street: Με τεχνολογία και ενέργεια ο S&P 500 ανέτρεψε το αρνητικό κλίμα λόγω Ιράν
- Μελόνι για την κλιμάκωση στο Ιράν: Ασφαλώς κι ανησυχώ, θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε ότι όσα συμβαίνουν δεν μας αφορούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.