• Ναυτιλία

    H Neptune Lines της Μελίνας Τραυλού θα μεταφέρει ετησίως 20.000 αυτοκίνητα στη Γένοβα


    Η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines, της Μελίνας Τραυλού, συμφώνησε με το Intermodal Maritime Terminal της Γένοβα, που ανήκει στον όμιλο Messina, για τη μεταφορά αυτοκινήτων Renault και Dacia, από το Μαρόκο στο ιταλικό λιμάνι.

    Ναυτιλιακές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει μια αρχική συμφωνία που στηρίχθηκε σε μια συνεργασία που ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

    Στο IMT Terminal του ομίλου Messina, που συμμετέχει επενδυτικά η εταιρεία του Τζιανλουίτζι Απόντε της MSC, θα μεταφέρονται από το Μαρόκο για μια περίοδο τριών ετών περίπου 20.000 οχήματα για κάθε έτος.

    Ο τερματικός σταθμός του ομίλου Messina, γνωστοποίησε ότι, «μετά την ανάθεση του διαγωνισμού που ανακοίνωσε ο όμιλος Renault, η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines μας εμπιστεύτηκε αυτή τη σημαντική ευθύνη. Μας τιμά η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Επιπλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι το λιμάνι της Γένοβας θα περιλαμβάνεται πλέον στον τακτικό προγραμματισμό της Neptune Lines, διευκολύνοντας την εκφόρτωση περίπου 20.000 αυτοκινήτων ετησίως. Αυτό το επίτευγμα καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε λύσεις εφοδιαστικής παγκόσμιας κλάσης».

    Επίσης, η Intermodal Maritime Terminal, επισημαίνει ότι «η συνεργασία με τη Neptune Lines όχι μόνο ενισχύει τη θέση μας στον κλάδο, αλλά και εδραιώνει τον ρόλο μας ως αναπόσπαστο μέρος μιας συγκεκριμένης αλυσίδας logistics. Μαζί, είμαστε συνεργάτες στην επίτευξη κοινών επιχειρηματικών στόχων και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας».

    Διαβάστε επίσης

    Γιώργος Προκοπίου: Στα 66 τα νεότευκτα και υπό ναυπήγηση πλοία αξίας 3,86 δισ. δολαρίων από το 2022

    Συγκροτήθηκε η επιτροπή για τα βραβεία ισότητας φύλων στην Κυπριακή Ναυτιλία

    BIMCO: Μειώθηκε η διέλευση πλοίων από τη Διώρυγα του Σουέζ λόγω των Χούτι κατά 51%



    ΣΧΟΛΙΑ