• Ναυτιλία

    Γιώργος Προκοπίου, για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: «Να μην μας αρχίσουν φρένο – γκάζι συνέχεια»

    ο πλοιοκτήτης Γιώργος Προκοπίου

    ο πλοιοκτήτης Γιώργος Προκοπίου


    Στρατηγική χαρακτήρισε την επένδυση στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, ο οποίος ζήτησε από όλους να τη δουν με αυτή την σκοπιά, και να μην «αρχίσουν φρένο-γκάζι συνέχεια».

    Ειδικότερα, μιλώντας κατά τη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβή της Δομής Φιλοξενίας Σκαραμαγκά από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στην Εταιρεία Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ο Γιώργος Προκοπίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Αυτή η κυβέρνηση κρατά τις υποσχέσεις της και τα χρονοδιαγράμματά της, είμαι εντυπωσιασμένος που είναι στην ώρα της και μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας. Είναι μια στρατηγική επένδυση την οποία όλοι πρέπει να τη δούμε με αυτό το μάτι. Ελπίζω να το αντιληφθούν όλοι και να μη μας αρχίσουν φρένο-γκάζι συνέχεια».

    Ο χώρος της Δομής Φιλοξενίας αποτελεί ζωτικό χώρο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τον οποίο όμως διεκδικεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Δήμος Χαϊδαρίου.

    Προφανώς η όλη διαδικασία μεταξύ ΕΤΑΔ και υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου εντάσσεται σε κινήσεις που ενδέχεται να κατοχυρώνουν τα νομικά επιχειρήματα της ΕΤΑΔ στην υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 18 Ιανουαρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Ωστόσο, ο εφοπλιστής Γ. Προκοπίου είναι μεν ενοχλημένος, αλλά ελπίζει ότι η διαδικασία, έστω και με καθυστέρηση, της πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε εταιρεία συμφερόντων θα ολοκληρωθεί σύντομα.

    Διαβάστε επίσης

    Η καθυστέρηση των επενδύσεων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό

    ΣτΕ: Τι αναφέρει η απόφαση που βάζει στον πάγο τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

    Εμπλοκή με το θέμα της μεταβίβασης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά



    ΣΧΟΛΙΑ