• Ναυτιλία

    Φαφαλιός: Επιτυχής η συνεργασία της Intercargo και της Moore Greece

    Δημήτρης Φαφαλιός, πρόεδρος της INTERCARGO

    Δημήτρης Φαφαλιός, πρόεδρος της INTERCARGO


    Ο πρόεδρος της INTERCARGO, Δρ. Δημήτριος Φαφαλιός, εξέφρασε την «ειλικρινή του ευγνωμοσύνη στους συνεπείς επαγγελματίες της Moore Greece για την προσπάθεια και την επιδεξιότητά τους στην προετοιμασία της ESG Review».

    Επίσης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «με την υποστήριξη όλων των μελών, η INTERCARGO θα μεταβεί με επιτυχία σε ένα μέλλον όπου οι καθημερινές δραστηριότητες του κλάδου της ξηράς χύδην φορτίου θα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης».

    Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Managing Partner της Moore Greece και Global Maritime Leader του Moore Network, επεσήμανε ότι «η Moore Greece υπήρξε ένας αξιόπιστος συνεργάτης της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας τα τελευταία 60 χρόνια, ανταποκρινόμενη προληπτικά στις ανάγκες του κλάδου για ποιότητα και διαφάνεια, με την υποβολή εκθέσεων στα ενδιαφερόμενα μέρη. Η Moore Greece είναι ενθουσιασμένη που εργάστηκε παράλληλα με την INTERCARGO και που βοήθησε στη διαμόρφωση του INTERCARGO 2024 ESG Review».

    Η Πηνελόπη Κασσάνη, Εταίρος Διακυβέρνησης, Κινδύνων και Συμμόρφωσης Moore Greece, τόνισε ότι η αναθεώρηση ESG της INTERCARGO είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για τον τομέα χύδην ξηρού φορτίου. Η παγκόσμια εμβέλεια της INTERCARGO, όπως αποδεικνύεται από τα 250 μέλη και τα 3.300 πλοία της, συμβάλλει στην προώθηση της συζήτησης ESG για τον κλάδο, επισημαίνοντας πολλά από τα κοινά θέματα του κλάδου που σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση».

    Η Moore Greece, δηλώνει επίσης ότι είναι περήφανη που βοήθησε τη Διεθνή Ένωση πλοιοκτητών ξηρού φορτίου (INTERCARGO) με την πρώτη τους ESG Review.

    Η ανασκόπηση ESG υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι πρόσφατες δραστηριότητες της INTERCARGO σχετίζονται με κάθε έναν από τους πυλώνες του ESG: Περιβαλλοντικό, Κοινωνικό και Διακυβέρνηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Εξασφάλισε έσοδα 2,7 εκατ. δολάρια από το πέμπτο νεότευκτο πλοίο

    Genco Shipping: Χάνει έδαφος ο Οικονόμου – Ισχυρά τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας

    Neptune Maritime Leasing: Η πλατφόρμα ναυτιλιακής χρηματοδότησης επεκτείνεται στην Ασία



    ΣΧΟΛΙΑ