• Ναυτιλία

    Έρχεται το MyNAT για τους ναυτικούς

    • NewsRoom
    Τσαγκαρόπουλος (ΝΑΤ): Ο ΕΦΚΑ θα μπορούσε να έχει εκδώσει ήδη τις 444 εκκρεμείς συντάξεις χηρείας

    Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος


    Παρουσίαση της νέας εφαρμογής που προσφέρει online πρόσβαση σε ένα πλήρως ανανεωμένο πακέτο ηλεκτρονικών υπηρεσιών (myNAT), θα γίνει από τον πρόεδρο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.

    Οι Έλληνες ναυτικοί θα μπορούν μέσω της εφαρμογής να ενημερώνονται για την θαλάσσια υπηρεσία που έχουν και πόσο χρόνο θέλουν να βγουν στην σύνταξη.

    Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που υλοποιείται από το ΝΑΤ προκειμένου να απλοποιήσει τις υπηρεσίες προς τους Έλληνες ναυτικούς και την ελληνική ναυτιλία.

    Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nat.gr όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα πλέον να πληροφορούνται για τις υπηρεσίες του Ταμείου, να επικοινωνούν αμέσως και εξ αποστάσεως με τα στελέχη του, να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για τις ναυτιλιακές εταιρείες και τους ναυτικούς, να υποβάλουν ηλεκτρονικά, άμεσα και από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους αιτήσεις για 21 διαφορετικές υπηρεσίες ελαχιστοποιώντας σημαντικά την ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

    Διαβάστε επίσης: 

    Drewry: Στα 3.733 δολάρια η μέση τιμή στα κοντέινερ

    AEN: Θα εισαχθούν 921 πλοίαρχοι και 930 μηχανικοί

    Pyxis Tankers (Βαλέντιος Βαλεντής): Αγορά πλοίου με €26,625 εκατ. δολ.



    ΣΧΟΛΙΑ