• Ναυτιλία

    Επέκταση του ομίλου Γκριμάλντι με δρομολόγηση νέων πλοίων στη γραμμή Ιταλίας-Ελλάδας

    Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Διευθύνων Σύμβουλος Grimaldi Group

    Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Διευθύνων Σύμβουλος Grimaldi Group


    Ο ναυτιλιακός όμιλος των Γκριμάλντι της Νάπολης γνωστοποίησε ότι, το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Μπάρι και το Μπρίντιζι, θα γιορτάσει την επέκταση των θαλάσσιων γραμμών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

    Αναλυτικότερα, η ναπολιτάνικη ναυτιλιακή εταιρεία θα δρομολογήσει και άλλο πλοίο ro-ro στη γραμμή, Βενετία – Μπάρι – Πάτρα που εξυπηρετεί ήδη, αυξάνοντας τη συχνότητα του δρομολογίου που θα γίνεται έτσι καθημερινά, αντί για τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

    Η αναβάθμιση της θαλάσσιας γραμμής θα παρουσιαστεί στις αρχές του τρέχοντος μήνα με την πρωτοβουλία «Puglia protagonist of the sea Roads in Italy and in Europe», που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Δεκεμβρίου στο Μπάρι και στις 7 Δεκεμβρίου στο Μπρίντιζι, κατά την οποία η εταιρεία του Εμανουέλε Γκριμάλντι θα αναλύσει τις επενδύσεις που έχει προγραμματίσει για τα λιμάνια της νότιας Αδριατικής.

    Επιπλέον, ο όμιλος Grimaldi θα παρουσιάσει το πλοίο που θα δρομολογηθεί στις θαλάσσιες συνδέσεις με την Ελλάδα, Europa Palace που θα προστεθεί στο πλοίο “Ηγουμενίτσα” και το οποίο εκτός από την εκτέλεση δρομολογίων από το Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα, θα επεκτείνει το δρομολόγιο και στο λιμάνι της Πάτρας.

    Το Europa Palace, με ολική χωρητικότητα 32.700 τόνων, έχει χωρητικότητα 1.800 επιβατών και 2.600 γραμμικά μέτρα τροχαίου υλικού.

    Διαβάστε επίσης:

    Seanergy Maritime (Τσαντάνης): Έσοδα 96,5 εκατ. δολάρια και κέρδη 53,1 εκατ. δολάρια κέρδη στο 9μηνο

    Χριστίνα Μαργέλου: Μια ελληνίδα στους 10 κορυφαίους τραπεζίτες της ναυτιλίας



    ΣΧΟΛΙΑ