• Ναυτιλία

    Εννέα βραβεία για την Attica Group στα Tourism Awards 2022


    Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 9 βραβεία στα Tourism Awards 2022 που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

    Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου, η Attica Group βραβεύτηκε με 1 Platinum, 1 Gold, 4 Silver και 3 Bronze βραβεία.

    • βραβείο στην κατηγορία “Sustainability & Covid-Safe Practices & Services” για την προστασία των εργαζομένων και των επιβατών μας από την πανδημία Covid-19.
    • βραβείο στην κατηγορία “Travel Destinations – Tourist Attractions” και συγκεκριμένα «Προγράμματα Επιβράβευσης – Loyalty Programs», για την καινοτομία σε επίπεδο υπηρεσιών του Προγράμματος Πιστότητας Seasmiles της Attica Group.
    • βραβείο στην κατηγορία “Innovation” και συγκεκριμένα «Καινοτόμο μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας» για τις σιδηροδρομικές κάρτες της Attica Group EURAIL & INTERRAIL Greek Islands Pass που παρέχουν ευελιξία στους κατόχους τους καθώς συνδυάζουν δύο διαφορετικά μέσα μεταφοράς, τραίνο και πλοίο και από το ένα νησί στο άλλο (hop-on, hop-off) με την επίδειξη μίας μόνο κάρτας, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
    • βραβείο στην κατηγορία “Branding/Media/Public Relations” και συγκεκριμένα “Content marketing strategy” για την Παρουσίαση προορισμών & Ιδέες για Road Trips (ταξίδια με το αυτοκίνητο) σε συνδυασμό με το πλοίο στη γραμμή Ελλάδα-Ιταλία με τη Superfast Ferries.
    • βραβείο στην κατηγορία “Digital Tourism & Technology” και συγκεκριμένα “Use of Virtual reality//Augmented reality” για τη χρήση AI Chatbot για εξατομικευμένη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών και δικτύου συνεργαζόμενων πρακτορείων.
    • βραβείο στην κατηγορία “Branding/Media/Public Relations” και συγκεκριμένα «Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια» για την καμπάνια της Blue Star Ferries.
    • βραβείο στην κατηγορία “Digital Tourism & Technology” και συγκεκριμένα “Online strategy” για την διαδικτυακή στρατηγική της Blue Star Ferries μέσω ενός μεγάλου εύρους διαδικτυακών καναλιών.
    • βραβείο στην κατηγορία “Sustainability & Covid-Safe Practices & Services” και συγκεκριμένα «Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος/ Ευαισθητοποίηση του κοινού/Παρακολούθηση περιβαλλοντικών δεικτών» για τη διοργάνωση του “Bluestarino Festival”, του 1ου Νομαδικού Παιδικού Φεστιβάλ στο Αιγαίο.

    Διαβάστε επίσης

    Attica Group: “Πλέουμε μαζί” για την προστασία του περιβάλλοντος και των θαλασσών μας

    Το επιβατηγό πλοίο «Αστερίων» ναυλώθηκε από Attica Group – Ήταν ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ



    ΣΧΟΛΙΑ