• Ναυτιλία

    Ελίνα Παπαγεωργίου: Επικεφαλής του Νηογνώμονα Lloyd’s Register στην Ελλάδα

    Ελίνα Παπαγεωργίου

    Ελίνα Παπαγεωργίου


    Επικεφαλής του ελληνικού γραφείου Lloyd’s Register ορίστηκε η Ελίνα Παπαγεωργίου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Vice President.

    Όπως διευκρινίστηκε, η Ελίνα Παπαγεωργίου, διατηρεί τον ρόλο της ως Global Strategic Growth Director του LR, διοικώντας μια ισχυρή ομάδα στρατηγικής ανάπτυξης που εδρεύει στα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα ανά τον κόσμο. Η Ελίνα Παπαγεωργίου διαθέτει πλούσια και διεθνή εμπειρία, μέσα από την 20ετή πορεία της στη ναυτιλία, αναλαμβάνοντας ποικίλους ρόλους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

    Η Ελίνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου διετέλεσε επικεφαλής του LR για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

    Ο Θεοδόσης Σταματέλλος, επίσης, αναλαμβάνει καθήκοντα Global Technical Client Care Director και θα ηγηθεί της προσπάθειας του LR για παροχή τεχνικής αριστείας στο διεθνές δίκτυο του οργανισμού.

    Πρόκειται για ένα νέο ρόλο, ο οποίος με τη συνδρομή μιας παγκόσμιας ομάδας θα προσφέρει 24ωρη παροχή τεχνικής βοήθειας και καθοδήγησης στους πελάτες.

    Η Ελίνα Παπαγεωργίου, Vice President του LR Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω αυτή την εξαιρετικά σημαντική ευθύνη, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου η ναυτιλία υφίσταται θεμελιώδεις αλλαγές. Δεσμεύομαι προσωπικά να ενισχύσω τη σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική ναυτιλία, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του Lloyd’s Register».

    Ο Lloyd’s Register (LR) είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος, μέσα από σταθερές συνεργασίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της απόδοσης της οικονομίας των ωκεανών.

    Ο Lloyd’s Register είναι ένας διεθνής πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς της εφαρμοσμένης ναυτικής μηχανικής και τεχνολογίας. Πρόκειται για τον πρώτο νηογνώμονα παγκοσμίως, ο οποίος για πάνω από 260 χρόνια βελτιώνει την ασφάλεια των πλοίων.

    Σήμερα αποτελεί ένα από τους κορυφαίους νηογνώμονες και παρόχους υπηρεσιών συμμόρφωσης για τη ναυτιλιακή και υπεράκτια βιομηχανία, βοηθώντας τους πελάτες του να σχεδιάσουν, ναυπηγήσουν και να λειτουργήσουν τα πλοία τους σύμφωνα με τα αποδεκτά πρότυπα ασφάλειας και συμμόρφωσης.

    Ταυτόχρονα, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, στήριξη και λύσεις ως προς την ενίσχυση της απόδοσης του στόλου, τη βελτιστοποίηση των ταξιδίων, μέσα από την ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών.

    Τα ψηφιακά εργαλεία του LR χρησιμοποιούνται σε πάνω από 20.000 πλοία.

    Στον αγώνα προς τη ναυτιλία μηδενικών ρύπων, η έρευνα, η τεχνογνωσία και η πρωτοπόρος δραστηριότητα συμβάλλουν στην ασφαλή και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση.

    Το Lloyd’s Register Group ανήκει εξ ολοκλήρου στο Lloyd’s Register Foundation, ένα πολιτικά και οικονομικά ανεξάρτητο διεθνές φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο προάγει την ασφάλεια και την εκπαίδευση.

    Διαβάστε ακόμη:

    Παρελήφθη το νεότευκτο δεξαμενόπλοιο Nounou από τον Θανάση Ι. Μαρτίνο

    Χάρης Βαφειάς (Imperial Petroleum): Η αξία του στόλου μας ανέρχεται σε 225 εκατ. δολάρια, έχουμε 100 εκατ. δολ. μετρητά και μηδενικό χρέος!

    Αγγελική Φράγκου: Έσοδα 346,9 εκατ. δολάρια στο β’ τρίμηνο για την Navios Partners – Στα 175 τα πλοία του στόλου της



    ΣΧΟΛΙΑ