ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Dorian LPG Ltd. του Τζον Χατζηπατέρα γνωστοποίησε τα τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.
Τα έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 144,7 εκατομμύρια δολάρια και τα ημερήσια έσοδα ανά πλοίο ήταν 65.128 δολάρια. Το καθαρό εισόδημα ήταν 76,5 εκατομμύρια δολάρια ή 1,89 δολάρια ανά μετοχή και το προσαρμοσμένο καθαρό εισόδημα ήταν 75 εκατ. δολάρια ή 1,85 δολάρια προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή.
Επίσης, το προσαρμοσμένο EBITDA διαμορφώθηκε σε 104,6 εκατομμύρια δολάρια. Το δηλωμένο μέρισμα σε μετρητά ανέρχεται σε 40,6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Τζων Κ. Χατζηπατέρας, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σχολίασε: “Μετά από τα προσαρμοσμένα σε ρεκόρ EBITDA το τρίμηνο, ανακοινώσαμε το ένατο μέρισμά μας, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας στη δημιουργία περισσότερης αξίας για τους μετόχους, διατηρώντας παράλληλα λογικά επίπεδα μόχλευσης και ευελιξία για ανανέωση στόλου. Με μια ολοένα και πιο αβέβαιη παγκόσμια προοπτική, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην ασφάλεια των αφοσιωμένων ναυτικών μας, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού μας στην ακτή, καθώς παρέχουν ένα κρίσιμο ενεργειακό προϊόν στον κόσμο με μια ασφαλή, αξιόπιστη, καθαρή και χωρίς προβλήματα υπηρεσία μεταφοράς.”
Το καθαρό εισόδημα ανήλθε σε 76,5 εκατομμύρια δολάρια, ή 1,89 δολάρια ανά μετοχή, για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, σε σύγκριση με 20,3 εκατομμύρια δολάρια ή 0,51 δολάρια ανά μετοχή, για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
Το προσαρμοσμένο καθαρό εισόδημα ανήλθε σε 75,0 εκατομμύρια δολάρια, ή 1,85 δολάρια ανά μετοχή, για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, σε σύγκριση με προσαρμοσμένο καθαρό εισόδημα 17,2 εκατομμυρίων δολάρια ή 0,43 δολάρια ανά μετοχή, για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
Διαβάστε επίσης:
Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Δεν θα επιτρέψουμε αυθαίρετες απολύσεις ναυτικών από τα ακτοπλοϊκά πλοία
Αναβαθμίζεται η Τουρκική Ναυτιλία με την είσοδο του Türk Loydu στον IACS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνείς αγορές: Οι μετοχές οδεύουν προς το μεγαλύτερο σερί κερδών
- Τραμπ: Το δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες σε βάρος του για απόπειρα ανατροπής των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020
- Εθνική Ασφαλιστική: Ξεκλειδώνει νέες προοπτικές εξέλιξης η ένταξή μας στον Όμιλο της Πειραιώς
- Πυρά Τουρκίας για την συμφωνία Κύπρου – Λιβάνου για ΑΟΖ: «Δεν έχετε την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»