Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σάμου, για την ύπαρξη λέμβου με ικανό αριθμό αλλοδαπών, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Σάμου, έναντι οικισμού Αγίου Κωνσταντίνου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε την εν λόγω λέμβο και περισυνέλεξε πενήντα (50) αλλοδαπούς (26 άνδρες, 13 γυναίκες, 8 αγόρια και 3 κορίτσια) καλά στην υγεία τους, οι οποίοι μετεπιβιβάστηκαν σε έτερο Περιπολικό σκάφος το οποίο τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μαλαγαρίου ν Σάμου. Οι ανωτέρω αλλοδαποί, παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για να μεταφερθούν σε ΚΕΔ/Σάμου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.
Διαβάστε επίσης
Καιρίδης για τους νεκρούς στον Έβρο: Η δολοφονική δράση των διακινητών θέτουν σε κίνδυνο ζωές
Κεφαλονιά: Συνελήφθη εποχικός πυροσβέστης για πέντε εμπρησμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Εξετάζουμε αν γίνεται Πούτιν – Ζελένσκι να συναντηθούν στην Τουρκία
- Μιλένα Αποστολάκη προς δανειολήπτες: «Δεν είστε μόνοι σας»
- Η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη με το ÉRA Hotel Heraklion, Tapestry Collection by Hilton (photo)
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.