• Ναυτιλία

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Ναύλωσε πλοίο και εξασφάλισε έσοδα 14,89 εκατ. δολαρίων

    Σεμίραμις Παληού

    Σεμίραμις Παληού


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping Inc., της Σεμίραμις Παληού μέσω μιας ξεχωριστής θυγατρικής της υπέγραψε σύμβαση χρονοναύλωσης με την εταιρεία Swiss Marine Pte. Ltd. της Σιγκαπούρης, για ένα από τα πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου Newcastlemax, το m/v San Francisco.

    Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 22.000 δολάρια την ημέρα, μείον μια προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως τις 5 Ιανουαρίου 2025 έως το μέγιστο στις 5 Μαρτίου 2025. Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Φεβρουαρίου 2023.

    Το πλοίο «San Francisco» είναι ένα πλοίο μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου Newcastlemax χωρητικότητας 208.006 dwt που κατασκευάστηκε το 2017.

    Η απασχόληση του «Σαν Φρανσίσκο» αναμένεται να αποφέρει περίπου 14,89 εκατομμύρια δολάρια για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

    Ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται σήμερα από 41 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 10 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 7 Panamax και 9 Ultramax).

    Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας είναι περίπου 4,7 εκατομμύρια dwt με μέση ηλικία τα 9,85 έτη.

    Διαβάστε επίσης

    Συνάντηση της Μελίνας Τραυλού και του γενικού γραμματέα του ΙΜΟ

    Γιώργος Βερνίκος: Πώς εμπνεύστηκα τη δημιουργία ενός δυναμικού ομίλου στη ναυτιλία και τη ναυπήγηση νέων ακτοπλοϊκών πλοίων

    Απόστολος Παπαποστόλου (πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων): Συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία της λιμενικής βιομηχανίας



    ΣΧΟΛΙΑ