ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοίνωσε πρόσκληση για σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ή ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟΣ-ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ -ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή.
Πλοιοκτήτες και πλοιοκτήτριες εταιρείες, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διάρκειας ενός (01) έως πέντε (05) ετών, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων δρομολογιακών γραμμών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πλοιοκτήτες, που αυτοί και τα πλοία τους, πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 1 και του άρθρου 3 του ν. 4948/2022 (Α΄ 125),όπως ισχύει, καθώς και με απαιτούμενα κατ’ ελάχιστον χαρακτηριστικά πλοίου όπως αυτά περιγράφονται στην σχετική προκήρυξη.
Οι πλοιοκτήτες και οι πλοιοκτήτριες εταιρείες που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση δρομολόγησης πλοίου/πλοίων στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών (Δ.Θ.Σ.) του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 185 10, μέχρι και την 24 Μαρτίου 2025 και ώρα 12:00.
Διαβάστε επίσης:
Seajets (Μάριος Ηλιόπουλος): Νέα γραμμή συνδέει τον Πειραιά με την Μήλο και το Ρέθυμνο
Γκουίντο Γκριμάλντι: «Σφαγιάζουν τον κλάδο και αυξάνουν τα μεταφορικά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Master Plan για τον Λιμένα Ζακύνθου και ο «χάρτης» του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών
- Γενιδούνιας στο mononews: Kαλούμε τη διοίκηση της Hellenic Train να άρει τις απολύσεις
- Πώς να συνταξιοδοτηθείτε με οφειλές έως 30.000 ευρώ- Έχουν υποβληθεί 6.500 αιτήσεις
- Digital Realty: Τέλος του χρόνου σε λειτουργία το 4ο Data Center – Σχέδια για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα
