• Ναυτιλία

    Χ. Τράιος: Αποχώρησε ο οικονομικός διευθυντής της Petrogress

    ναυτιλία ναυλαγορά


    Την παραίτηση του 34χρονου Γιάννη Νούτσου από τη θέση του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας ανακοίνωσε την Τετάρτη η ναυτιλιακή Petrogress, συμφερόντων του εφοπλιστή Χρήστου Τράιου.

    Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους της αποχώρησης του Γιάννη Νούτσου, ο οποίος είχε αναλάβει τα καθήκοντά του τον Σεπτέμβριο του 2018. Αντικαταστάτης του θα είναι ο 36χρονος Ευάγγελος Μακρής, ο οποίος προσελήφθη πριν από δύο εβδομάδες, προερχόμενος από την Ernst & Young, και θα υπηρετήσει σε part-time, συμβουλευτική βάση. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην αγορά των τάνκερ, σχεδιάζει να προσλάβει κάποιον μόνιμο οικονομικό διευθυντή.

    Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Petrogress, ο Γιάννης Νούτσος είχε εργαστεί ως λογιστής στην Prime Marine Management, μία ναυτιλιακή εταιρεία με στόλο αποτελούμενο από 32 τάνκερ.

    Εξάλλου, η Petrogress ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Petrogress International συμφώνησε με την παρασκευάστρια λιπαντικών Dana Lubes από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ώστε να γίνει ο αποκλειστικός διανομέας προϊόντων που παρασκευάζει η Dana Lubes στη δυτική Αφρική.

    «Με ικανοποίηση προσθέτουμε τα λιπαντικά της Dana Lubes στη σειρά προϊόντων μας που προσφέρονται μέσω των επιχειρήσεων διανομής μας στη δυτική Αφρική. Η Petrogress είναι δεσμευμένη στην επέκταση των προσφερόμενων προϊόντων με αξιόπιστες μάρκες, ώστε να υπηρετήσει τους εκλεκτούς πελάτες της», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Τράιος.

    Σημειώνεται ότι η Petrogress δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματά της για το δ’ τρίμηνο 2018. Τα πιο πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ήταν αυτά του γ’ τριμήνου, όπου είχε καταγράψει κερδοφορία ύψους 412.111 δολαρίων, αυξημένη κατά περίπου 300.000 δολάρια σε ετήσια βάση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Στ. Τσαντάνης: Αισιοδοξία για την αγορά των capesizes, παρά τις αναποδιές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Petrofin: Πόσο μεγάλωσε ο στόλος των Ελλήνων εφοπλιστών – Τι γίνεται με τις μικρές ναυτιλιακές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Νέα παραγγελία τάνκερ από τον όμιλο Λιβανού



    ΣΧΟΛΙΑ