• Ναυτιλία

    Celestyal: Νέες κρουαζιέρες στην Αδριατική

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης


    Η Celestyal ανανέωσε το πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2025 αυξάνοντας τον αριθμό των κρουαζιέρων «Ονειρεμένη Αδριατική» και «Ημέρες Ερήμου» που βρίσκονται σε προσφορά.

    Οι δύο κρουαζιέρες, οι οποίες πραγματοποιούνται με το Celestyal Journey, χωρητικότητας 1260 επιβατών, παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, με το παρθενικό ταξίδι της κρουαζιέρας «Ονειρεμένη Αδριατική» να πραγματοποιείται νωρίτερα αυτό το μήνα και το ντεμπούτο της κρουαζιέρας «Ημέρες Ερήμου» να προγραμματίζεται για τις 9 Νοεμβρίου 2024.

    Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ζήτηση που υπάρχει για την καινούργια μας κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική» και το χειμερινό πρόγραμμα κρουαζιέρων στον Αραβικό Κόλπο. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας μέσω της διάθεσης επιπλέον ημερομηνιών αναχώρησης και νέες επιλογές σύντομων κρουαζιέρων.

    Η σεζόν για το 2025 αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη μέχρι σήμερα. Εισάγοντας νέες κρουαζιέρες και περιοχές στο πρόγραμμά μας και μειώνοντας τις προκαταβολές στο 50% μέχρι τον Απρίλιο, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους επιβάτες μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Οι 5 πυλώνες της Κυπριακής Ναυτιλίας: Ανδρέας Χατζηγιάννης, Πόλυς & Νίκος Χατζηιωάννου, Χαράλαμπος Μυλωνάς και Γιώργος Μούσκας

    Γιώργος Μούσκας: Μια σταθερά αξία για τη ναυτιλία της Κύπρου

    Έλληνες εφοπλιστές: Τι αγοράζουν και τι πουλούν στη second hand αγορά



    ΣΧΟΛΙΑ