ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο όμιλος κρουαζιέρας της Carnival Corporation κατά το τρίτο τρίμηνο, Ιουνίου-Αυγούστου είχε κέρδη άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και έσοδα που έφτασαν τα 6,85 δισεκατομμύρια δολάρια, με αύξηση +59,2% σε σύγκριση στην ίδια περίοδο του 2022 με άλμα εσόδων 321 εκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με το ιστορικό ορόσημο το ίδιο τρίμηνο του 2019.
Τα πλοία κατά μέσο όρο ήταν 109% γεμάτα με επιστροφή στα ιστορικά επίπεδα, χαμηλότερα από μόλις 84% το 2022 και 113% το 2019 που ήταν το έτος, που λειτούργησαν σε κανονικές συνθήκες πριν από την πανδημία.
«Η Costa και η AIDA έφτασαν το 119% πληρότητα τον Αύγουστο. Ενώ η P&O Cruises σημείωσε το υψηλότερο αποτέλεσμά της εδώ και πάνω από μια δεκαετία», δήλωσε ο Josh Weinstein, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, στην πρόσκληση για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Εμανουέλε Γκριμάλντι: Η ναυτιλία βρίσκεται στα χέρια ισχυρών οικογενειών και εφοπλιστών!
Πειραιάς: Εντοπισμός σορού αλλοδαπού άνδρα μέσα σε κρουαζιερόπλοιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.