• Ναυτιλία

    Αποκλειστικό: Σκληρή απάντηση της Seajets στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για ANEK-Attica

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets


    Μετά την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το θέμα της έγκρισης της απορρόφησης της ΑΝΕΚ από την Attica Group, το Mononews, απεθύνθηκε στη Sea Jets, αλλά και στον όμιλο Γκριμάλντι για να σχολιάσουν την σχετική απόφαση.

    Ωστόσο, προς ώρας, μόνο η Seajets ανταποκρίθηκε και μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

    1. To Failing firm της ΑΝΕΚ, ότι δηλαδή καταστρέφεται και τη σώζει ο ‘σωτήρας’ ATTICA, είναι μία αυθαίρετη κατασκευή. Πως στα αλήθεια η ΑΝΕΚ επιβίωνε όλα τα προηγούμενα χρόνια με πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, πολύ ακριβότερα πετρέλαια και πολύ σκληρό ανταγωνισμό στα Χανιά, ενώ φέτος είναι μονοπώλιο στα Χανιά; Πως δεν ήταν πριν και μόνο τώρα έγινε δήθεν Failing firm…Ένα παιδί με απλή λογική βλέπει ότι το Failing firm της ΑΝΕΚ είναι προκατασκευασμένο γελοίο παραμύθι που δεν πείθει κανέναν.
    2. Πολλές ιστοσελίδες από την Παρασκευή 4/8, τρεις ημέρες πριν η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοινώσει επίσημα την  απόφασή της  με δελτίο τύπου, ανήγγειλαν ότι εγκρίθηκε η συγχώνευση ANEK και ATTICA.
      Και πάλι, ένα παιδί με απλή λογική θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
    3. Η χρηματιστηριακή αξία της ΑΝΕΚ λόγω της «φούσκας» της συγχώνευσης απογειώθηκε 400% χωρίς κανείς να ξέρει πού θα καταλήξει αυτό, αφού και η ίδια η ATTICA, ο ‘σωτήρας’, δηλώνει συσσωρευμένες ζημιές 130 εκατομμυρίων. Και πάλι, ένα παιδί με απλή λογική θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
    4. ATTICA και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, «προστατευόμενες», θεωρούν με έπαρση ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες.Τα συμπεράσματα είναι των αναγνωστών
    5. Η SEAJETS είναι η ισχυρότερη εταιρεία στη ελληνική ακτοπλοΐα.
    6. Η SEAJETS όλα αυτά τα χρόνια τολμά και παρουσιάζει την πραγματικότητα όπως είναι και αυτό ενοχλεί κάποιους. H διοίκηση έχει τις ψυχικές δυνάμεις να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της και ότι άλλο απαιτείται προκειμένου να προστατέψει τα δικαιώματα της αλλά και το Αιγαίο μας, που πάντα θα στηρίζει, όντας ο πυλώνας της ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

    Διαβάστε επίσης

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δημοσιοποίησε την απόφαση-περίληψη της ΑΝΕΚ από την Attica Group

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Unison από την Mytilineos

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group



    ΣΧΟΛΙΑ