ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα της εισηγμένης ναυτιλιακής εταιρείας ΤΕΝ, του Νίκου Π. Τσάκου, ανήλθαν σε 482,6 εκατ. δολάρια, εμφανίζοντας αύξηση κατά 32%.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, τα κέρδη της εισηγμένης ναυτιλιακής αυξήθηκαν κατά 350% και διαμορφώθηκαν στα 237,1 εκατ. δολάρια, έναντι 51,7 εκατ. δολαρίων που ήταν πέρσι στο αντίστοιχο εξάμηνο.
Κατά το δεύτερο τρίμηνο, τα έσοδα ήταν 221,4 εκατ. δολάρια, από 216,7 εκατ. δολάρια, ενώ τα κέρδη, αυξήθηκαν κατά 31% και διαμορφώθηκαν στα 60,6 εκατ. δολάρια, από 46,2 εκατ. δολάρια.
Ο πρόεδρος και COO της ΤΕΝ, Γιώργος Σαρόγλου, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα, είπε:
«Η διάθεση των μεγάλων πελατών μας για μακροχρόνιες business, ιδιαίτερα στις αγορές των πλοίων μεταφοράς LNG και των δεξαμενόπλοιων, μας έδωσε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε πάνω από 1,5 δισ. δολάρια σε μελλοντικά έσοδα και να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της παροχής υγιών εσόδων και αυξημένων μερισμάτων στους μετόχους μας».
O στόλος της εισηγμένης ΤΕΝ αποτελείται από 68 πλοία, crude tankers, product tankers και LNG carriers, συνολικής χωρητικότητας 8,4 εκατ. dwt.
Διαβάστε επίσης
Εγκρίθηκε το πρώτο Υδάτινο Πεδίο της Κρήτης, στο λιμένα Κισσάμου Χανίων, για πτήσεις υδροπλάνων
Ρεκόρ επιβατών στο λιμάνι του Ηρακλείου σε ακτοπλοΐα και κρουαζιερόπλοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: Επισκέφθηκε τα Χανιά – Οι ευχαριστίες του στην Ελλάδα
- Celestyal: Ακύρωση της κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά
- Τουρκία: Διαψεύδει διακοπή ροής φυσικού αερίου από το Ιράν
- Κωνσταντοπούλου κατά Φλωρίδη για δίκη Τεμπών: «Συνθήκες στάβλου στην αίθουσα – Ο ψευταράς υπουργός προσβάλλει τα θύματα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.