• Ναυτιλία

    Aegean Marine Petroleum: Και το όνομα αυτής… Minerva Bunkering

    Aegean Marine Petroleum Network


    Με την ονομασία Minerva Bunkering θα λειτουργεί πλέον η εταιρεία προμήθειας καυσίμων για πλοία, Aegean Marine Petroleum Network Inc., θυγατρική του ομίλου Mercuria Εnergy Group, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως στον κλάδο της ενέργειας και των εμπορευμάτων.

    Η εταιρεία μετά το επιτυχές πλάνο αναδιάρθρωσης της κατόρθωσε να βγει από το άρθρο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα, στο οποίο είχε εισέλθει στις 6 Νοεμβρίου 2018.

    “Είμαστε ευχαριστημένοι που η Aegean ολοκλήρωσε την αναδιάρθρωσή της και τώρα ως τμήμα της Mercuria αποτελεί μια σημαντικά ισχυρότερη εταιρεία με μεγαλύτερες δυνατότητες προσφοράς και πρόσβαση σε ρευστότητα”, δήλωσε ο διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της Aegean Marine,  Tyler Baron.

    “Με την ονομασία Minerva Bunkering, η εταιρεία ανυπομονεί να αξιοποιήσει την ενισχυμένη πλατφόρμα της και να προσφέρει μεγαλύτερη αξία στους πελάτες της. Με την υιοθέτηση των κανονισμών IMO 2020 σε λιγότερο από ένα χρόνο, η Minerva είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ασύγκριτο σύνολο λύσεων στην αγορά καυσίμων πλοίων, αξιοποιώντας τον συνδυασμό της παγκόσμιας εμβέλειας της Mercuria, της εμπειρίας διαχείρισης κινδύνων και των εμπορικών συναλλαγών με μεγάλες δυνατότητες προμήθειας των καυσίμων”, συμπλήρωσε.

    Η Mercuria αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας και εμπορευμάτων στον κόσμο με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως αναπόσπαστο μέρος της Mercuria, η Minerva Bunkering είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους αντισυμβαλλόμενους του κλάδου με ένα εκτεταμένο δίκτυο εφοδιασμού.

    Ο Magid Shenouda, Επικεφαλής εμπορικών συναλλαγών της Mercuria, επισήμανε:“Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη Minerva, καθώς κερδίζει την κορυφαία ομάδα και το φυσικό δίκτυο της Aegean Marine. Η Minerva δημιουργήθηκε με σκοπό την πώληση καυσίμων στους πελάτες της όπου και όποτε το χρειάζονται, με τον πιο αποδοτικό, οικονομικά, τρόπο. Τώρα, η νέα Minerva θα είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες από άκρη σε άκρη και να παρέχει καύσιμα στις πιο σημαντικές τοποθεσίες για τους πελάτες μας.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:   Β. Βαρδινογιάννης: Με δύο κινήσεις η Avin International αντικατέστησε παλιό τάνκερ με ένα νεότερο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Γ. Αγγελικούσης: Συμφωνία της Maran Gas με τον ιαπωνικό κολοσσό JERA

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γ. Αλαφούζος: Option στην Okeanis Eco Maritime για δύο νεότευκτα τάνκερ



    ΣΧΟΛΙΑ