ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Αδελφότης Υδραίων Αθηνών (www.aya.com.gr) διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία, στο ιστορικό νησί της Ύδρας, το «Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας».
Αυτή την χρονιά το «Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας» πραγματοποιείται το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στη Συνεδριακή Αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας, με τίτλο: «H Εμπορική Ναυτιλία, παράγοντας διεθνούς άσκησης επιρροής και εθνικής αμύνης για την Ελλάδα»
Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές, ανώτατα στελέχη Ναυτιλιακών εταιριών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ναυτιλίας, σύμβουλοι, ακαδημαϊκοί και μέλη ιστορικών Ναυτιλιακών οικογενειών της Ύδρας.
Τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Συνεδρίου είναι ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, ο οποίος θα τιμηθεί για την σημαντική συνεισφορά και δωρεά του στο Πολεμικό Ναυτικό.
Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι:
– Γεωπολιτική και Ναυτιλία, Πρo Πανδημίας – Κατά την Διάρκεια της Πανδημίας
– Μείωση Εκπομπών του Διοξειδίου του Άνθρακα Πρόεδρος Συνεδρίου
• Γιώργος Α. Τσαβλίρης, Πρόεδρος & μέλος του ΔΣ της εταιρείας Tsalviris Salvage Group Επιβεβαιωμένοι Ομιλητές
• Γιώργος Πρεβελάκης, Ομότιμος Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σορβόννη
• Καθ. Ντίνος Αρκουμανης, Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
• Γιώργος Κρεμλής, Σύμβουλος του υπ. Εσωτερικών για κυκλική οικονομία & στερεά απόβλητα
• Γιώργος Δ. Πατέρας, Πρόεδρος, Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, Αντιπρόεδρος Contships Management Inc.
• Γιώργος Γουρδομιχάλης, Πρόεδρος & MD Phoenix Shipping & Trading
• Ελίζα Βόζενμπερκ, Δικηγόρος, Ευρωβουλευτής
Προσκεκλημένοι Ομιλητές
• Ιωάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
• Δημήτρης Φαφάλιος, Εφοπλιστής, Πρόεδρος της Intercargo
• Δρ. Γιάννης Κούστας, Πρόεδρος & CEO, Danaos Corp.
• Δρ. Νικόλας Τσάκος, Εφοπλιστής, Πρόεδρος και CEO της Tsakos Energy Navigation Limited
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας http://www.aya.com.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Μισεί τους Χριστιανούς, ζητούσε να στοχοποιηθούν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, λέει για τον 31χρονο που άνοιξε πυρ
- Λευκός Οίκος: Τα κενά και οι προκλήσεις ασφαλείας μετά τους πυροβολισμούς σε απόσταση αναπνοής από τον Τραμπ
- Τραμπ και Στάρμερ: Συζήτησαν την επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- Ισραήλ: Μέτωπο κατά Νετανιάχου από Μπένετ και Λαπίντ – Ενώνουν τις δυνάμεις τους στις εκλογές του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.