• Ναυτιλία

    10 υποτροφίες από την Safe Bulkers του Πόλυ Β. Χατζηιωάννου – Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου

    • NewsRoom
    Ο CEO της Safe Bulkers, Πόλυς Χατζηιωάννου)

    Πόλυς Χατζηιωάννου, εφοπλιστής Safe Bulkers


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης SAFE BULKERS Inc. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας, (“Safe Bulkers Corporate Social Responsibility”), γνωστοποίησαν την παράταση της ημερομηνίας για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών του έτους 2022, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου το 2022.

    Το πρόγραμμα αυτό αφορά δέκα υποτροφίες για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ύψους 10.000 ευρώ εκάστη, για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο και θα απονέμεται σύμφωνα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποτρόφων.

    Το πρόγραμμα υποτροφιών προκηρύσσεται σε ετήσια βάση με στόχο να υποστηρίξει τους νέους και νέες της Κύπρου με υψηλές επιδόσεις στις σπουδές τους που επιθυμούν να σπουδάσουν σε συγκεκριμένους τομείς στο εξωτερικό. Οι υποτροφίες αφορούν μαθητές και μαθήτριες αποφοίτους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο καθώς και φοιτητές και φοιτήτριες που ήδη φοιτούν σε αντίστοιχες σχολές στο εξωτερικό.

    Συγκεκριμένα οι υποτροφίες σχετίζονται με προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές μάστερ (master) στους κλάδους:

    – ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ στην Ελλάδα και NAVAL ARCHITECTURE & MARINE ENGINEERING στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    – Mεταπτυχιακές σπουδές μάστερ (master) σε SHIPPING LAW στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

    • Απόφοιτοι Λυκείου: Πιστοποίηση αποδοχής από αντίστοιχο Πανεπιστήμιο. Θα συνεκτιμηθούν οι βαθμοί του Κυπριακού απολυτηρίου (min 18.0) ή των Α-levels στα Μαθηματικά ή στην Φυσική (min B)
    • Φοιτητές Ηνωμένου Βασιλείου: Μέσος όρος έτους άνω του 60% ή 2.1
    • Φοιτητές Πολυτεχνείων Ελλάδας: Μέσος όρος έτους άνω του 6,5
    • Μεταπτυχιακές σπουδές Μάστερ (M.Sc.) στο Ηνωμένο Βασίλειο: Βαθμός Πτυχίου Ελληνικού Πολυτεχνείου 7.5 ή Πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου 2.1

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

    • Οικογενειακή κατάσταση
    • Οικογενειακό εισόδημα

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.safebulkers.com και να βρουν όλες τις πληροφορίες προκειμένου να συμπληρώσουν την Αίτηση συμμετοχής μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας καθώς και να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

    Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία το αργότερο έως τις 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

    Οι τελικές βραβεύσεις των φετινών υποτροφιών θα γίνουν στις αρχές Οκτωβρίου 2022.

    Επίσης για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail: [email protected]

    Η συμπλήρωση των δικαιολογητικών και πιστοποιητικών σπουδών μπορεί να γίνει αργότερα μέχρι την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Η προέγκριση της υποτροφίας θα γίνει με βάση την αίτηση, ενώ η τελική έγκριση θα δοθεί με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

    Διαβάστε επίσης:

    Με πέντε Έλληνες το διοικητικό συμβούλιο της Safe Bulkers



    ΣΧΟΛΙΑ