ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της Σφακιανάκης από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε η αυτόκλητη καθολική έκτακτη γενική συνέλευση της εισηγμένης.
Ειδικότερα, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, ήτοι ο κ. Στ. Τάκη και η εταιρεία «Σφακιανάκης Συμμετοχών Α.Ε.», εκπροσωπούντες 23.743.440 μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας, ήτοι 23.743.440 μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του ν. 3371/2005 και την υποβολή σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Παράλληλα δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης και την υποβολή του σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Αρχές του 2026 θα παρουσιαστεί η πρώτη Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τον Τουρισμό
- Metlen: Θετικές όλες οι συστάσεις για τη μετοχή μετά το Capital Markets Day του Λονδίνου
- Οκτώ χώρες του ΟΠΕΚ+ ανακοίνωσαν νέα επιτάχυνση της παραγωγής πετρελαίου
- Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
