• Business

    ΣΕΒ: Αύριο η Ετήσια Γενική Συνέλευση

    Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου Τιτάν και Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ

    Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου Τιτάν και Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ


    Με το βασικό μήνυμα «Μαζί ανοίγουμε δρόμους» πραγματοποιείται αύριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

    Η Γενική Συνέλευση θα περιλαμβάνει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της 30ής Μαΐου 2022, το ΔΣ του ΣΕΒ θα προτείνει την επανεκλογή του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου ως προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ευθύμιου Ο. Βιδάλη, ως προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

    Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, θα μιλήσει, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει η ανοικτή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία θα διεξαχθεί παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

    Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον νέο πρόεδρο του ΣΕΒ, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ τους για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, συντονιστής της οποίας θα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΕΒ: Το ΔΣ προτείνει την επανεκλογή του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ