• Σχεδιάζω το αύριο: Άρθρα, tips και ιδέες για να προγραμματίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και όχι μόνο

    Καθένας από εμάς, σε όποια φάση κι αν βρίσκεται, μπορεί να χαράξει το δικό του πλάνο ζωής, με αφετηρία τις επιθυμίες και τις ανάγκες του

    image

    Είστε ένα βήμα πριν από το πανεπιστήμιο ή σπουδάζετε ήδη και μελετάτε το επόμενο βήμα σας. Μπορεί πάλι να ξεκινάτε την καριέρα σας, να πήρατε μόλις προαγωγή ή να σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή – στα εργασιακά, στον τρόπο ζωής, στην οικογενειακή σας κατάσταση.

    Οι προτεραιότητες και οι στόχοι κάθε ανθρώπου μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και ώρα, αλλά όλοι έχουμε ανάγκη από ένα πλάνο για το αύριο, που να λειτουργεί ως οδηγός για να μπορούμε να λαμβάνουμε τη σωστή απόφαση σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Πώς μπορούμε, όμως, να το κάνουμε αυτό όταν δεν γνωρίζουμε τα «όπλα» που μπορούμε να έχουμε στη «φαρέτρα» μας;

    Στην ανάγκη αυτή απαντά η ειδική ενότητα «Σχεδιάζω το αύριο» που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα στο νέο της site. Μία ενότητα, η οποία μέσα από άρθρα προσεγγίζει, με τρόπο φιλικό και ανθρώπινο, θέματα που απασχολούν το κοινό, όπως η αποταμίευση, οι κάρτες, η εξοικονόμηση χρημάτων, διαθέσιμες υπηρεσίες, όπως το mobile banking, αγγίζοντας ταυτόχρονα πτυχές της καθημερινότητάς μας, όπως είναι η προστασία της υγείας μας, η αντιμετώπιση του στρες, ιδέες για την ανανέωση του χώρου μας και πολλά άλλα θέματα.

    Η ενότητα «Σχεδιάζω το αύριο» έχει σχεδιαστεί πάνω σε 7 βασικές κατηγορίες αναγκών, προσφέροντας πληροφορία, tips και ιδέες που μπορεί να φανούν χρήσιμα σε οποιονδήποτε, ανάλογα με τη φάση ζωής στην οποία βρίσκεται. Οι κατηγορία αυτές είναι: Υγεία & Ασφάλεια, Οικογένεια, Εσείς & τα χρήματά σας, Εσείς & το σπίτι σας, Δύσκολοι καιροί, Σπουδές & καριέρα, Ταξίδια & διασκέδαση.

    Μέσα σε κάθε κατηγορία βρίσκονται διάφορα σχετικά άρθρα τα οποία προσεγγίζουν την εκάστοτε θεματική γενικά και προσφέρουν χρήσιμες ιδέες, προτάσεις και πληροφορίες. Προσεγγίζουν ζητήματα που απασχολούν τον Ιδιώτη σε διάφορα στάδια της ζωής του και, κατ’ επέκταση, όλα τα σημαντικά life moments που μπορεί να βιώνει.

    Έτσι, καθένας από εμάς, σε όποια φάση κι αν βρίσκεται, μπορεί να χαράξει το δικό του πλάνο ζωής, με αφετηρία τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Μέσα από ένα απλούστατο στη χρήση και βοηθητικό περιβάλλον, ο επισκέπτης του site της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα και να ενημερωθεί για κάθε θέμα που τον ενδιαφέρει ή ακόμη και να ορίσει τη φάση ζωής στην οποία βρίσκεται, επικοινωνώντας τα «θέλω» και τους στόχους του, για να οδηγηθεί στα θέματα εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του.

    Βήμα 1: Επιλέγω την ενότητα που περιγράφει καλύτερα αυτή την περίοδο της ζωής μου

    Βήμα 2: Επιλέγω προτεραιότητες

    Τι είναι σημαντικό για εμένα σήμερα;

    Ως εργαζόμενος, θα μπορούσε να είναι, για παράδειγμα, το να αγοράσω αυτοκίνητο… Ή σπίτι… Ή να τακτοποιήσω τα χρέη μου…

    Όποιες κι αν είναι, οι προτεραιότητες που βάζω σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου αύριο. Όπως και οι στόχοι μου για την επόμενη μέρα…

    Σε δύο απλά, λοιπόν, βήματα, οδηγούμαστε στο «δικό μας» περιεχόμενο: ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό «περιοδικό» με άρθρα, ιδέες και προτάσεις για όσα μας ενδιαφέρουν. Από τα πλέον ανθρώπινα, όπως μπορεί να είναι η διαχείριση του άγχους, μέχρι τα πολύ πρακτικά, όπως ιδέες για μία βραδιά στο σπίτι με φίλους ή για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Και, βεβαίως, πολύτιμη και έγκυρη αρθρογραφία για προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να φανούν χρήσιμα τώρα ή στο μέλλον.

    Ό,τι, λοιπόν, κι αν σας απασχολεί, πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνετε στα… τυφλά τις απαντήσεις που θέλετε. Υπάρχει ο ειδικός και στο περιεχόμενο: η Εθνική Τράπεζα.