ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ρωσική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την κοινοποίηση δύο διοικητικών υποθέσεων κατά της εταιρείας Alphabet Inc’s, μητρικής εταιρείας της Google, επειδή δεν απομάκρυνε από την πλατφόρμα της απαγορευμένες πληροφορίες, κατηγορώντας την ότι προωθεί ολοφάνερα ψευδείς ειδήσεις.
Η Roskomnadzor ανακοίνωσε ότι στην Google μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο 8 εκατομμυρίων ρουβλίων (91.533 δολαρίων) ή πρόστιμο που θα αναλογεί στο 20% του ετήσιου κύκλου εργασιών στη Ρωσία για επανειλημμένες παραβιάσεις.
Ανακοίνωσε επίσης ότι το You Tube έχει γίνει μια από τις κύριες πλατφόρμες που έχει εμπλακεί στον «ενημερωτικό πόλεμο» κατά της Ρωσίας.
Η Google δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για να σχολιάσει το ζήτημα.
Διαβάστε επίσης:
Συμφωνία για στρατηγική συνεργασία μεταξύ της ΙΟΝ και του Σπύρου Θεοδωρόπουλου
Συνεργασία της Intracom Telecom με την Crossover στον Καναδά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eρχεται τραπεζικό deal, το big short στην Metlen και η αποθέωση, οι ντομάτες του Θεοδωρόπουλου, η έδρα Μυστακίδη στο LSE, οι νέες business Χούμπαυλη, σε ποιο σπίτι στεγάζει τον έρωτά του ο 70χρονος πολιτικός
- Κρι Κρι: Ισχυρές επιδόσεις με όχημα το greek yoghurt
- Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή: Το διαμάντι των Σπετσών διηγείται το παρελθόν, το παρόν και το όραμα για το μέλλον
- Metlen: H JP Morgan, το big short, και το super report με την τιμή στόχο τα 64 ευρώ – Όλο το παρασκήνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.