ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ θα μπλοκάρουν τα σχέδια συγχώνευσης των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων των Siemens και Alstom, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.
Η κίνηση θα έρθει μετά την άρνηση της Siemens να βελτιώσει την παραχώρηση που συνδέεται με την τεχνολογία τρένων υψηλών ταχυτήτων, αναφέρει το δημοσίευμα.
Η Κομισιόν πιθανότατα θα εκδώσει το βέτο στις 6 Φεβρουαρίου, πριν την λήξη της προθεσμίας της 18ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι φοβούνται περισσότερο οι επιχειρηματίες για το 2019;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Michael Kors: Ο «μάγος» της μόδας που έκανε προσιτή την πολυτέλεια!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ζει στην καθημερινότητά του ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Συναντήσεις με στελέχη της Silicon Valley και θεσμικούς επενδυτές
- Jensen Huang (Nvidia): Ανάγκη για αυστηρότερα τεστ ασφάλειας για την Τεχνητή Νοημοσύνη
- SMERC: Συνεργασία με την altoValue για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Κρήτη: 139 αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε λέμβους από τη Frontex μέσα σε λίγες ώρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.