ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία Reliance Industries, ο μεγαλύτερος αγοραστής ρωσικού πετρελαίου στην Ινδία, θα συμμορφωθεί με τις δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα, ενώ θα διατηρήσει τις σχέσεις της με τους σημερινούς προμηθευτές πετρελαίου, ανέφερε ο εκπρόσωπός της.
Η Reliance, η οποία ελέγχεται από τον δισεκατομμυριούχο Μουκές Αμπανί(Mukesh Ambani) και διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στον κόσμο συγκρότημα διυλιστηρίων στην πόλη Τζαμναγκάρ στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ, έχει συνάψει μια μακροχρόνια συμφωνία με τη μεγάλη ρωσική εταιρεία Rosneft για αγορά 500.000 βαρελιών αργού πετρελαίου ημερησίως.
Το διυλιστήριο αγοράζει επίσης ρωσικό πετρέλαιο από μεσάζοντες.
Οι αμερικανικές κυρώσεις στοχοποίησαν τις εταιρείες Lukoil και Rosneft που είναι οι δυο μεγαλύτεροι παραγωγοί πετρελαίου της Ρωσίας.
Διαβάστε επίσης:
EPSILONΝΕΤ: Ο Άλκης Ρουγγέρης αναλαμβάνει Εμπορικός Διευθυντής στην EPSILON HOSPITALITY
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: «Η ψηφιακή κάρτα εργασίας, μία από τις πιο εμβληματικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη»
- Βρετανία: Αύξησε σε «σοβαρό» το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής μετά την αντισημιτκή επίθεση σε συναγωγή
- Μεγάλη ανατροπή – Ευκολότερες και ταχύτερες οι εξώσεις από 1η Μαΐου: Τι αλλάζει για καθυστέρηση ενοικίου και λήξη μισθωτηρίου
- ΛΑΜΨΑ: Επένδυση άνω των €30 εκατ. για αναβάθμιση του «Elatos Resort & SPA» – Όλα όσα περιλαμβάνει το επενδυτικό σχέδιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.