• Business

    Η πρώτη τράπεζα που προσφέρει ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πακέτο για τους τραυματίες του Pokemon Go

    pokemon


    Pokemon Go: Καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι αργότερα. Το να κοιτάει κάποιος ασυναίσθητα την οθόνη του κινητού του, τη στιγμή που παίζει Pokemon Go, πολλές φορές έχει αποδειχθεί λανθασμένη κίνηση. Αλλά τώρα μια τράπεζα κάνει τη διαφορά και πλέον υπάρχει σχέδιο ασφάλισης.

    H  SbérBank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας και ασφαλιστική εταιρεία, με έδρα της τη Μόσχα, τον Ιούλιο ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν ασφάλειες για ατυχήματα που συνέβησαν σε παίκτες του Pokemon Go. Μάλιστα, κάθε υποκατάστημα της τράπεζας λειτουργεί ως PokeStop.

    Oι υπεύθυνοι της τράπεζας δήλωσαν πως αισθάνθηκαν την υποχρέωση να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο στη νέα μόδα που σχετίζεται με το παιχνίδι αυτό. Άλλωστε, τα ατυχήματα που έχουν γίνει παγκοσμίως τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας αυτής της μανίας, είναι πολλά. “Αναλογιζόμενοι τον αριθμό των ιστοριών που έχουμε ακούσει για παίκτες που τραυματίστηκαν, ενώ προσπαθούσαν να πιάσουν pokemons, δημιουργήσαμε μια ειδική υπηρεσία, θα είναι δωρεάν για τους χρήστες της εφαρμογής”, ανέφερε ο επικεφαλής της τράπεζας, μέσω δελτίου τύπου. Η τράπεζα δέχεται και Ευρωπαίους πολίτες, ενώ η ιδέα αναμένεται να υιοθετηθεί και από άλλα ιδρύματα παγκοσμίως.

    Στις ΗΠΑ, νεαρή κοπέλα ανέφερε πως έπεσε σε χαντάκι και έσπασε το πόδι της, ενώ έπαιζε. Στις 12 Ιουλίου, η Autumn Deisenroth, 15 χρονών, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, την ώρα που έτρεχε για να πιάσει pokemons, κοντά σε τοπικό μουσείο. Την επόμενη μέρα, στην κομητεία San Diego της Νότιας Καλιφόρνιας, δυο άνδρες έπεσαν από ένα βράχο και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με μικρούς τραυματισμούς. Φαίνεται, λοιπόν, πως τα ατυχήματα των παικτών όλο και αυξάνονται, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό. Μάλιστα, μερικοί χρήστες του Pokemon Go έχουν πέσει θύματα ληστείας, ενώ υπήρχε και περίπτωση όπου παίκτης του εθιστικού αυτού παιχνιδιού έπεσε με το αυτοκίνητό του, πάνω σε αστυνομικό όχημα.

    Η αστυνομία εφιστά την προσοχή, καθώς τα περιστατικά αυτά “απροσεξίας” πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι πιο σοβαρό, πέρα από μικροτραυματισμούς.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/psachnete-mania-gia-pokemon-vrite-ta-ola-ena-klik/65253

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/rihanna-ta-pire-ta-pokemon-ke-apagorevi-kinigi-stis-sinavlies-tis/63800



    ΣΧΟΛΙΑ