• Business

    Προστασία και ασφάλεια γι’ αυτόν που μας φροντίζει περισσότερο απ’ όλους στις δύσκολες στιγμές

    • NewsRoom

    Σπίτι… Πόσες και πόσες φορές στο παρελθόν δεν ξυπνήσαμε με τη διάθεση «σήμερα να μείνουμε σπίτι», να μην πάμε πουθενά! Στο «οικείο», στην ασφάλειά του, στην άνεσή μας. Πού να φανταζόμασταν ότι φέτος η επιθυμία μας έγινε, εξ ανάγκης βέβαια και για περισσότερο καιρό από όσο ευχόμασταν, πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι ότι στην εποχή της Covid-19, η έννοια «σπίτι» απέκτησε περισσότερες διαστάσεις, αφού έγινε σύμμαχος ζωής. Ποτέ ξανά δεν είχαν βρεθεί τόσοι άνθρωποι να εργάζονται, να μαθαίνουν, να σπουδάζουν, να διεκπεραιώνουν κάθε είδους υποθέσεις μέσα στο σπίτι! Και ποτέ ξανά, τα τελευταία χρόνια, το σπίτι δεν υπήρξε περισσότερο καταφύγιο, «κουκούλι», ασφάλεια απ’ ό,τι σήμερα!

    Μένοντας σπίτι, δε γνωριστήκαμε μόνο καλύτερα ο ένας με τον άλλο (σύντροφοι, σύζυγοι, γονείς με παιδιά, άνθρωποι και κατοικίδια), αλλά γνωρίσαμε καλύτερα και τον χώρο μας. Είδαμε τις ανάγκες του, τις δυνατότητές του, αναγνωρίσαμε τη σημασία που έχει στη ζωή μας. Για πρώτη ίσως φορά, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που το φροντίζαμε, αλλά εκείνο που φρόντιζε και προστάτευε εμάς, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη ζωή μας, κρατώντας έξω τον «αόρατο εχθρό» της εποχής.

    Ο χώρος του σπιτιού έγινε ο κατ’ εξοχήν «ζωτικός χώρος» μας, παρέχοντάς μας, όχι μόνο ζεστασιά και θαλπωρή, αλλά και την ασφάλεια που είχαμε τόσο ανάγκη. Μήπως ήρθε, λοιπόν, η ώρα να του το ανταποδώσουμε; Να του δώσουμε πίσω την ασφάλεια και την προστασία που τόσο απλόχερα μας έδωσε; Γιατί και το σπίτι μας κινδυνεύει από χίλιες δυο απειλές: σεισμούς, πλημμύρες, φωτιά, κλοπές… Και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε γι’ αυτό είναι να το ασφαλίσουμε σήμερα. Να μην το αναβάλλουμε άλλο. Και υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την Black Friday, για να βάλουμε εμπρός αυτό που τόσο καιρό έχουμε στο μυαλό μας και έχουμε καθυστερήσει;

    Η Anytime, η πρώτη direct ασφάλεια στην Ελλάδα φρόντισε από την πρώτη στιγμή να βρίσκεται δίπλα μας με ευελιξία και αξιοπιστία, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα εύκολης online εξυπηρέτησης, πολύ πριν αυτό γίνει ανάγκη, υποδέχεται και φέτος την Black Friday, προσφέροντας 20% έκπτωση σε όλα τα νέα συμβόλαια κατοικίας.

    Η προσφορά Anytime Black Friday ισχύει από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ασφάλεια σπιτιού με 20% έκπτωση, για πάντα. Η προσφορά ισχύει για κάθε νέο συμβόλαιο και θα ισχύει και για όλες τις επόμενες ανανεώσεις.

    Μη χάνεις λοιπόν χρόνο! Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου τώρα!