• Business

    Profile Software: Στρατηγική συμφωνία με την Surecom

    • NewsRoom

    Μπάμπης Στασινόπουλος πρόεδρος της Profile-Software


    Η Profile Software προχώρησε σε συνεργασία αμοιβαίας αντιπροσώπευσης λύσεων με την Surecomp, εταιρεία ανάπτυξης trade finance (χρηματοδότηση διεθνούς εμπορίου) συστημάτων για τράπεζες και επιχειρήσεις.

    Ειδικότερα, η συμφωνία αφορά σε αμοιβαία αντιπροσώπευση των λύσεων που αναπτύσσουν οι εταιρείες, σε πλήθος γεωγραφικών περιοχών, που έχουν παρουσία, υποστηρίζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών και άλλων επιχειρηματικών τομέων.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Surecomp θα αντιπροσωπεύσει τις λύσεις της Profile που αφορούν σε τραπεζικές εργασίες και διαχείριση επενδύσεων, διευρύνοντας τη γκάμα των επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της.

    Οι λύσεις της Profile έχουν διακριθεί και συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες αξιολογήσεις διεθνών αναλυτών (analyst reports), συνέπεια της συνεχούς επένδυσης σε αυτοματοποίηση και καινοτομία.

    Οι λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να αυτοματοποιούν διαδικασίες και να απελευθερώνουν το χρόνο των στελεχών, ενώ προσφέρουν πλήρη συμμόρφωση σε κανονιστικές οδηγίες και κλαδικά πρότυπα, επιτρέποντας εύκολη υλοποίηση στο cloud ή στις τοπικές εγκαταστάσεις (on premises).

    «H Profile έχει δεσμευτεί να ανταποκρίνεται και να ξεπερνάει τις απαιτήσεις των πελατών της, εξασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων τους. Με την προώθηση των λύσεων μας από κοινού είμαστε (Surecomp & Profile) σε θέση να προσφέρουμε βέλτιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς σε ευέλικτες, αξιόπιστες λύσεις, με δυνατότητες υλοποίησης τόσο στο cloud όσο και on-premises, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας», σημείωσε ο CEO της Profile Software, Μπάμπης Στασινόπουλος.

    «Η σημαντική εμπειρία, η φήμη και το καταξιωμένο δίκτυο καθιστούν την Profile ιδανικό συνεργάτη για την Surecomp», αναφέρει ο Γκάι Πέρρυ (Guy Perry), πρόεδρος της Surecomp «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ξεκινάμε τη συνεργασία μας για την προώθηση trade finance λύσεων σε ψηφιακό επίπεδο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε λοιπές αγορές στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, καθώς επίσης και στην προώθηση των λύσεων της Profile στις χώρες που έχουμε παρουσία».

    Διαβάστε ακόμη:

    ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Ακύρωση ιδίων μετοχών και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου

    Adidas: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη και οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου

    Lufthansa: Κατέθεσε προσφορά ‎€525 εκατ. για μη εξασφαλισμένα μετατρέψιμα ομόλογα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ