• Business

    Profile Software: Επιλογή του Axia από την γαλλική Twenty First Capital

    • NewsRoom


    Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει ότι η ανεξάρτητη επενδυτική εταιρεία Twenty First Capital, η οποία διαθέτει παρουσία σε Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Λουξεμβούργο, επέλεξε το σύστημα Axia με σκοπό την αυτοματοποίηση σε μία ενιαία πλατφόρμα των εργασιών της σχετικά με το fund και private portfolio management.

    Η Twenty First Capital είναι μια καινοτόμα επενδυτική εταιρεία που διαχειρίζεται περισσότερα από 1 δισ. ευρώ (AUM), διαθέτει επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές ανάμεσα στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της καθώς και μία δυναμική και έμπειρη ομάδα διαχειριστών επενδύσεων. Η εταιρεία διαχειρίζεται 21 funds που προσφέρουν μεγάλο εύρος εξειδικευμένων χαρτοφυλακίων υψηλής απόδοσης, ακολουθώντας listed/unlisted credit στρατηγικές, stock picking strategies, στρατηγικές αναδυόμενων αγορών, commodities, κτλ. Η Twenty First Capital έχει επίσης ένα εξειδικευμένο τμήμα που παρέχει OPPCIs (real estate collective investment undertakings).

    Κατόπιν αξιολόγησης διεθνών αλλά και τοπικών προμηθευτών, η Twenty First Capital επέλεξε τη λύση Axia για να επιτύχει ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των fund management και private portfolio management εργασιών, σε μία web-based πλατφόρμα, αξιοποιώντας το μοντέρνο σχεδιασμό, τις omni-channel δυνατότητες, το ευέλικτο reporting καθώς και την πληθώρα των widgets που είναι διαθέσιμα στο dashboard. Η χρήση των asset management εργαλείων του Axia θα τους επιτρέψει να έχουν άμεση πρόσβαση στις επενδύσεις τους ανά πάσα στιγμή, να διαχειρίζονται όλο το workflow των συναλλαγών από τις εντολές μέχρι την εκκαθάριση και το reconciliation, αυτοματοποιώντας τις διασυνδέσεις με τους Θεματοφύλακες και εξασφαλίζοντας συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες portfolio management.

    Ο κ. Stanislas Bernard, CEO στην Twenty First Capital, σχολίασε: «Λόγω της πολυπλοκότητας του χαρτοφυλακίου μας και της μοντέρνας προσέγγισης της εταιρείας μας η Profile επιλέχθηκε ως ο ιδανικός συνεργάτης για την υλοποίηση ενός ευέλικτου, innovative και omni-channel συστήματος που καλύπτει πλήρως τις διεθνείς καινοτόμες δραστηριότητές μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το σχεδιασμό και τις δυνατότητες που διαθέτει η πλατφόρμα Axia για την υποστήριξη των portfolio management εργασιών μας».

    «Με την υλοποίηση της πλατφόρμας Axia, στην Twenty First Capital, στην Γαλλία, την Αγγλία και το Λουξεμβούργο, ενισχύεται η δέσμευσή μας στην ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων τεχνολογικά συστημάτων για τους επαγγελματίες διαχειριστές επενδύσεων, τα οποία τους επιτρέπουν να βελτιώσουν τις διαδικασίες στην επιχείρησή τους, να έχουν συμμόρφωση με διεθνείς κανονισμούς και να προσφέρουν μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την επιλογή αυτή και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με την Twenty First Capital υποστηρίζοντας το σχεδιασμό επέκτασής τους» σχολίασε ο κ. Μπάμπης Στασινόπουλος, CEO στην Profile Software.

    Το Axia είναι μια omni-channel πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες, προηγμένες λειτουργικότητες. Προσφέρει ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας στον χρήστη και λεπτομερείς αναφορές σε όλες τις λειτουργίες, προσδίδοντας αξία στις υπηρεσίες της εταιρείας, αναφορικά με τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, την εξυπηρέτηση πελατών, την κανονιστική συμμόρφωση και τη διασύνδεση με άλλα συστήματα.



    ΣΧΟΛΙΑ