• Business

    Premier Capital: Άνοιξε ξανά το εστιατόριο McDonald’s στη Ρόδο

    • NewsRoom

    Simona Mancinelli, διευθύνουσα σύμβουλος της Premier Capital Hellas


    Η Premier Capital Hellas άνοιξε πάλι το εστιατόριο McDonald’s στην πόλη της Ρόδου, μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του, κόστους 475.000 ευρώ. Το εστιατόριο απασχολεί 40 εργαζόμενους.

    Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το εστιατόριο McDonald’s ενσωματώνει πλέον όλες τις καινοτομίες σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών Experience of the Future. Το εστιατόριο McDonald’s Ρόδος λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (tableservice) και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέροντάς του μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο προσφέρει την υπηρεσία McDelivery και την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay), που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν τα προϊόντα τους από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app καθώς επίσης και να παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και takeaway) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

    Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, διευθύνουσα σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του αγαπημένου εστιατορίου στη Ρόδο και παρουσιάζουμε μια πολύ ενισχυμένη εμπειρία McDonald’s στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους”.

    Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 44,6 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.

    Η Premier Capital Ελλάς ΑΕ λειτουργεί 32 εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα.

    Είναι μέλος της Premier Capital plc με έδρα τη Μάλτα, που είναι ο Developmental Licencee της McDonald’s σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία. Η Premier Capital λειτουργεί 185 εστιατόρια McDonald’s στις έξι χώρες και απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

    Διαβάστε επίσης

    Mega Deals: Προσφορές έως και -50% στο efood market

    Επιβεβαίωση mononews: Σε Έλληνα εφοπλιστή το superyacht Kogo

    Tesla: Η εριστική συμπεριφορά του Μάσκ «διώχνει» τους αγοραστές – Τι λένε οι ειδικοί



    ΣΧΟΛΙΑ