• Business

    Πώς μοιράζονται οι συμβάσεις του Σύζευξις 2 για τις σταθερές γραμμές

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Καταθέτοντας συνολική προσφορά ύψους 51 εκατ. ευρώ (προ ΦΠΑ) το Vodafone Business αναδείχθηκε μειοδότης 4 εκτελεστικών συμβάσεων της Συμφωνίας – Πλαίσιο για το έργο «Σύζευξις 2 – Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες Νησίδων 1-8» της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ (ΚτΠ ΑΕ).

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχα ο ΟΤΕ αναδείχθηκε μειοδότης για συμβάσεις συνολικής αξίας 138 εκατ. ευρώ, η Wind για 40 εκατ. ευρώ και η Forthnet για 33 εκατ. ευρώ.

    Οι εκτελεστικές συμβάσεις στις οποίες το Vodafone Business προκρίθηκε ως μειοδότης, αφορούν τέσσερα τμήματα των νησίδων 1, 5 και 6 του σχετικού διαγωνισμού της ΚτΠ ΑΕ και περιλαμβάνουν φορείς του δημοσίου σε Αττική, Θεσσαλία, Κρήτη και Μακεδονία.

    Υπενθυμίζεται ότι το Σύζευξις 2 αφορά τη διασύνδεση, μέσω οπτικών ινών και δικτύων νέας γενιάς, μεγάλου αριθμού φορέων της δημοσίου σε διάφορες περιοχές της χώρας και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας για τρία έτη. Εκτελείται σε μεγάλο τμήμα του με συμφωνίες πλαίσιο.

    Η Vodafone δεσμεύεται να παρέχει, υπηρεσίες πρόσβασης σε φορείς του δημοσίου, αναβαθμίζοντας και αναπτύσσοντας περισσότερες από 7.000 συνδέσεις, υπηρεσίες τηλεφωνίας, με προπληρωμένο κόστος για σχεδόν 8.000 γραμμές, Βackup συνδέσεις πρόσβασης και υπηρεσίες σύνδεσης Public Hotspots. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία για τις ανάγκες υλοποίησης των συγκεκριμένων έργων θα δημιουργηθούν περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας.



    ΣΧΟΛΙΑ