• Business

    Πλαίσιο: Στα χέρια του Γ. Γεράρδου το 100% των μετοχών

    • NewsRoom
    Γιώργος Γεράρδος

    Γιώργος Γεράρδος


    Ολοκληρώθηκε σήμερα η εξαγορά των μετοχών της εταιρείας Πλαίσιο από τον Γιώργο Γεράρδο, ο οποίος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας, έναντι τιμήματος €4,58 ανά μετοχή.

    Η ανακοίνωση της εξαγοράς

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΑΡΔΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜH ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ»

    26 Απριλίου 2023

    Ο κ. Γεώργιος Γεράρδος (ο «Προτείνων») ανακοινώνει ότι την 26η Απριλίου 2023 ολοκληρώθηκε η διαδικασία άσκησης από τον Προτείνοντα του δικαιώματος εξαγοράς (σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006 και την Απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς) μέσω της οποίας ο Προτείνων απέκτησε συνολικά 394.708  κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜH ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» (η «Εταιρεία») έναντι τιμήματος €4,58 ανά μετοχή. Ως εκ τούτου, ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα κατέχουν το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης 

    Axia: Όλα τα εκλογικά σενάρια για τις εθνικές εκλογές Μαΐου και Ιουλίου – Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

    Σταϊκούρας: Αυξήσεις μισθών και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών οι προτεραιότητες για τη νέα τετραετία



    ΣΧΟΛΙΑ