• Business

    Πλαστές οι ιατρικές γνωματεύσεις της αποφυλάκισης Φλώρου-Δείτε το έγγραφο (εικόνα)

    Φλώρος

    Άρης Φλώρος


    Σοβαρές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, του καταδικασμένου σε κάθειρξη 21 ετών για εμπλοκή στην υπόθεση Energa – Hellas Power, που συνδέθηκε με υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος που φτάνει τα 256 εκατ. ευρώ και αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου, για «λόγους υγείας», αφού προσκόμισε στο Δικαστικό Συμβούλιο σχετική βεβαίωση του Κέντρου Πιστοποιήσεως Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α). Το οποίο μάλιστα τον έκρινε ανάπηρο σε ποσοστό πλέον του 67%! Έτσι, μη έχοντας άλλη δυνατότητα το Δικαστικό Συμβούλιο προχώρησε στην απελευθέρωση του καταδίκου.

    Όπως προκύπτει όμως από σχετικό έγγραφο του Ευαγγελισμού και συγκεκριμένα της διοικήτριας του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη – Μητσάκη, οι ιατρικές γνωματεύσεις της αποφυλάκισης Φλώρου είναι ανυπόστατες, αφού η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη», ενώ επιπρόσθετα δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

    Αξιοπερίεργο είναι επίσης το γεγονός πως τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου.

    Δείτε το έγγραφο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κοντονής: Κατεπείγουσα έρευνα για τις συνθήκες αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δημοσιοποίησε ο Πολάκης: Σάλος στα social media απο το έγγραφο του ΚΕΠΑ που κρίνει ότι ο Άρης Φλώρος της Energa είναι ανάπηρος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη μεγατόνων: Αποφυλακίστηκε ο Άρης Φλώρος της Energa με ποσοστό αναπηρίας 67%



    ΣΧΟΛΙΑ