ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφυλακίστηκε ο Αρ. Φλώρος, καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το οικονομικό σκάνδαλο της Energa-Hellas Power, ζητάει, με παραγγελία του προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, η έρευνα θα είναι κατεπείγουσα και αντικείμενό της θα έχει τη «διερεύνηση τυχόν αξιοποίνων πράξεων των οργάνων που πιστοποίησαν την αναπηρία του αποφυλακισθέντος Αριστείδη Φλώρου, που κρατείτο για την υπόθεση «Energa-Hellas Power».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου: Κυβερνητικές αβελτηρίες στην αποφυλάκιση Φλώρου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Ξεκινά έλεγχο για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο Twitter για την αποφυλάκιση Φλώρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατάρ: Γιατί επιστρέφει στις διεθνείς αγορές με διπλή έκδοση ομολόγων σε δολάριο ΗΠΑ
- Υπνοθεραπευτής για Μαζωνάκης: Τον είδα μόνο μία φορά, μας σύστησε μία μάνατζερ και ένας επιχειρηματίας – Η στενή συνεργασία με την Γάκα
- Google: Πρόστιμο €403 εκατ. από την Ιρλανδία για τα δεδομένα τοποθεσίας
- Πύραυλος έπληξε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ – Δύο τραυματίες στο πλήρωμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.