ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Bασίλειος Καϊμάς αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Executive Officer (CEO) στην Πειραιώς Factoring ΑΕ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καϊμάς διαθέτει 20ετή εργασιακή εμπειρία, έχοντας καλύψει μεγάλο εύρος των εργασιών στο χώρο του Factoring.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Finance & Investment του Brunel University και απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Black Friday: 4+1 κόλπα για να μην πέσετε θύμα των προσφορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Με αντίποινα απειλεί η Χεζμπολάχ μετά τις νέες ισραηλινές επιθέσεις
- Ρωσία: Ζήτησε εξηγήσεις από ΗΠΑ και Τουρκία για τη μεταφορά αμερικανικών όπλων στο Κίεβο
- Ινδονησία: Στους 47 έφτασαν οι νεκροί από τον μεγάλο σεισμό 7,7 Ρίχτερ
- Σκύρος: Πυρκαγιά στην περιοχή Ατσίτσα – 112 για εκκένωση του Αγίου Φωκά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.