• Business

    Philosofish: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά μονάδων του Νηρέα και της Σελόντα έναντι 51 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom


    Πρόκειται για εξαγορά 23 ιχθυοτροφικών μονάδων, 3 ιχθυογεννητικών σταθμών και 3 συσκευαστηρίων

    Την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς 23 ιχθυοτροφικών μονάδων, 3 ιχθυογεννητικών σταθμών και 3 συσκευαστηρίων που ανήκαν στις εταιρείες «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες» και «Σελόντα» ανακοίνωσε η Philosofish.

    Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 51 εκατ. ευρώ.

    Η Philosofish, εταιρεία που διαχειρίζεται ο επενδυτικός όμιλος Diorasis International, κατέχει πλέον τέσσερις περιφέρειες θαλάσσιας εκτροφής σε λαυράκι, τσιπούρα, φαγκρί και μυτάκι.

    Με την απόκτηση των νέων παραγωγικών μονάδων, η δυναμικότητα παραγωγής της Philosofish ανέρχεται σε 16.000 τόνους τσιπούρας και λαυρακίου ετησίως, καθιστώντας την έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Μεσογείου.

    «Από την πρώτη ημέρα της δραστηριοποίησής μας, πριν από 34 χρόνια, σταθερός στόχος μας είναι να ενισχύουμε τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. Αναπτυσσόμαστε και διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με βάση τη σχέση αυτή και τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα», τόνισε ο πρόεδρος της Philosofish, Γιώργος Μομφερράτος.

    Και συμπλήρωσε: «Η απόκτηση των νέων μας μονάδων αποτελεί ακόμα ένα στοχευμένο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Συμβάλει τα μέγιστα στην ποικιλία των προϊόντων μας, την καινοτομία και την αποδοτικότητα της παραγωγής μας και μας καθιστά ηγέτες στη Μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια».



    ΣΧΟΛΙΑ