ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κέντρο Έρευνας Anima στο Άλκεν, στην επαρχία Λίμπουργκ του Βελγίου, σχεδιάζει να κάνει δοκιμές με κινεζικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε 400 άτομα, σύμφωνα με φλαμανδικές εφημερίδες αναφέρει το rtbf.
Η Clover Biopharmaceuticals είναι η πρώτη και μέχρι στιγμής η μόνη φαρμακευτική εταιρεία από την Κίνα που υπέβαλε αίτηση για δοκιμή εμβολίου στο Βέλγιο, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχέδια για τη χορήγηση κινεζικού εμβολίου στον γενικό πληθυσμό, καθώς η Ευρώπη δεν το έχει ακόμη εγκρίνει.
Η εταιρεία αναμένει τη θετική γνώμη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας και την τελική έγκριση ευελπιστώντας να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές το δεύτερο μισό του Μαρτίου.
Το Κέντρο Έρευνας Anima είναι ένα από τα διαπιστευμένα ιδρύματα για δοκιμές του κινεζικού εμβολίου.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Χαρδαλιάς: Μάθημα ευθύνης για όλους μας, ο ένας χρόνος πανδημίας
ΕΟΔΥ: 1.630 νέα κρούσματα και 29 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – Πού καταγράφηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.