• Pharma & Health

    Aenorasis : Μέγας χορηγός στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας

    • NewsRoom
    AENORASIS


    Η Aenorasis ήταν μέγας χορηγός στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας 2016, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

    Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας πραγματοποιείται άνα δύο έτη διατηρώντας την παράδοση της παρουσίας και της ενεργούς δράσης του τα τελευταία 56 χρόνια. Οι εργασίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ρευματολογίας σηματοδοτούν την κορύφωση της δραστηριότητας του εκάστοτε ΔΣ της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & ΕΠ.Ε.Ρ.Ε., κατά την ολοκλήρωση της θητείας του.

    Το περιεχόμενο του Συνεδρίου επικεντρώθηκε στα επιστημονικά θέματα της Ρευματολογίας, στα οποία υπάρχουν εξελίξεις και νέες γνώσεις. Στο φετινό Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας δόθηκε έμφαση στην παρουσίαση της ερευνητικής δραστηριότητας των ελληνικών κέντρων με την παρουσίαση των ανακοινώσεων τους. Επιπλέον, φέτος καθιερώθηκε «η οργανωμένη περιήγηση» στις αναρτημένες ερευνητικές ανακοινώσεις «με οδηγούς» νέους πανεπιστημιακούς ιατρούς.

    Επίσημος καλεσμένος του συνεδρίου αλλά και ομιλητής του δορυφορικού της  Aenorasis, ήταν ο Prof. Smolen, ο οποίος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ερευνητές σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της Ανοσολογίας. Ο Prof. Smolen, κατά τη διάρκεια τη ομιλίας του ανέπτυξε τη θέση των βιο-ομοειδών  mAb στη θεραπεία των ρευματικών νοσημάτων.

    Λίγα λόγια για την Aenorasis :

    H Aenorasis είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας το 2016 δεκαοκτώ έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο της υγείας, η Ενόρασις σήμερα αποτελεί:
    •    Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.
    •    Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των  Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς όπως: της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής,  της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής.
    •    Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών
    •    Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.
    •    Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της έγκαιρης διάγνωσης



    ΣΧΟΛΙΑ