• Business

    Pet City: Ο Γιάννης Γαβριηλίδης είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος

    Ο νέος CEO του Pet City, Γιάννης Γαβριηλίδης

    Ο CEO του Pet City, Γιάννης Γαβριηλίδης


    Ο Γιάννης Γαβριηλίδης αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ως διευθύνων σύμβουλος της Pet City, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

    Ο κ. Γαβριηλίδης διαθέτει περισσότερα από 28 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Κάτοχος πτυχίου (BSc) στο Management από το Southern Illinois University και Master (MSc) στο Marketing & Merchandising από το University of North Texas, ανέλαβε καθόλη την διάρκεια της καριέρας του σημαντικές θέσεις στην διεύθυνση τομέων όπως Στρατηγικής Ανάπτυξης, Marketing και Brand, Ανάπτυξης και λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών, Εμπορικής διεύθυνσης, λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών και e-commerce.

    Ο κ. Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος της BC Partners, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Pet City Group, δήλωσε ότι «ο Γιάννης Γαβριηλίδης είναι ένα στέλεχος με μακρά εμπειρία σε ρόλους consumer, retail και e-commerce και αποδεδειγμένες ηγετικές ικανότητες.

    Η ένταξή του στην οικογένεια της Pet City θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, αλλά και στο πέρασμά της σε μια νέα εποχή. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο του ρόλο».

    Ο κ. Γαβριηλίδης με αφορμή το νέο του ρόλο δήλωσε ότι «με τιμά η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η BC Partners και ο Κος Σταθόπουλος με την ανάθεση της Διεύθυνσης της Pet City και ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

    Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για τα κατοικίδια ζώα, γιατί η φιλοζωία είναι πολιτισμός».

    Διαβάστε επίσης:

    Τιμή ρεύματος: Στην 20η θέση τη Ελλάδα μεταξύ 33 χωρών της Ευρώπης

    Λιβάνης: Αναστολή της διαπραγμάτευσής της στο Χρηματιστήριο

    MVS: Σημαντική συμβολή στην ανακατασκευή δύο εμβληματικών κτιρίων στο Λονδίνο



    ΣΧΟΛΙΑ