• Business

    Περιστέρης (ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ): Θα συνεχίσουμε επενδυτικά στη Βόρεια Μακεδονία αν λυθούν κάποιες εκκρεμότητες

    • NewsRoom
    Γιώργος Περιστέρης. Πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

    Γιώργος Περιστέρης. Πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή


    Αισιόδοξος για το μέλλον και την πορεία των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας στο επιχειρηματικό πεδίο εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης, αν και όπως επισημαίνει τώρα τελευταία συσσωρεύτηκαν κάποιες εκκρεμότητες που ελπίζει ότι θα επιλυθούν σύντομα.

    «Πρώτη φορά ήρθαμε να κάνουμε δουλειά στο Κουμάνοβο, επί ειναίας Γιουγκοσλαβίας, το 1989. Εκεί είχαμε μια συνεργασία για βιομηχανικά προϊόντα που μεταφέραμε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τα πηγαίναμε εκεί που τα χρειαζόμασταν. Μετά συνεχίσαμε με άλλες δραστηριότητες, με έργα, με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κι έχουμε μια καλή εμπειρία από τον λαό εδώ πέρα και από τη συνεργασία μας. Τώρα τελευταία είδαμε να συσσωρεύονται κάποιες εκκρεμότητες», δήλωσε ο κ. Περιστέρης, μιλώντας για την εμπειρία της παρουσίας της εταιρείας στη χώρα.

    «Ελπίζουμε ότι με την επίσκεψη αυτή, με την πολύ μεγάλη ελληνική εκπροσώπηση, με την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική αποστολή, να μπορέσουμε να επιλύσουμε κάποιες απ’ αυτές. Ελπίζουμε μετά από σήμερα να δούμε κάτι καλύτερο απ’ ό,τι τους τελευταίους μήνες, όπου είχαμε μια συσσώρευση εκκρεμοτήτων», πρόσθεσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

    «Εμείς δουλεύουμε από το 1989 στην περιοχή και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από τη συνεργασία μας με τον λαό. Θα συνεχίσουμε και επιχειρηματικά και επενδυτικά, αν λυθούν οι εκκρεμότητες», υπογράμμισε ο κ. Περιστέρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Reggeborgh Invest: Ψήφος εμπιστοσύνης στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τον Γιώργο Περιστέρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυτιληναίος, Περιστέρης, Κοπελούζος: Τα μυστικά τους «όπλα» στη μάχη για την ενέργεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιώργος Περιστέρης «χρυσώνει» τους 10.000 μετόχους της Τέρνα Ενεργειακή



    ΣΧΟΛΙΑ