ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατατέθηκαν χθες οι προσφορές από την πλειονότητα των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας για το έργο της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο-Ροδοδάφνη, προϋπολογισμού 67 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τις εταιρείες Άκτωρ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος, Intrakat και τη γαλλική Alstom.
Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ηλεκτροκίνηση του τμήματος «Κιάτο-Ροδοδάφνη» της Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων του σιδηροδρομικού δικτύου «Πειραιάς-Αθήνα-Κιάτο-Πάτρα (ΠΑΘΕΠ)
Xρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής στο πλαίσιο του «Άξονα Προτεραιότητας 1» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Credicom: Νέες μεταγραφές από την Αναστασία Σακελλαρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή στην Praxia Bank ο Μάριος Κάσινος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κίνηση έκπληξη στις Τράπεζες: Ξεκινάει τις μεταγραφές η Αναστασία Σακελλαρίου στην Credicom
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες με το Brent να πέφτει κάτω από τα 110 δολάρια με φόντο τη διπλωματία σε ΗΠΑ και Ιράν
- WSJ: Αμερικανικές πιέσεις για επιστροφή του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.