• Business

    Παρατείνεται η αγωνία για την πώληση της Vivartia στο CVC

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Οι επικεφαλής του CVC Capital: Η τριανδρία των MacKenzie, Koltes και Van Rappard διαχειρίζεται 80 και πλέον δισ. ευρώ από το Λουξεμβούργο


    Παρατείνεται η αγωνία στην πολυαναμενόμενη συμφωνία πώλησης της Vivartia στο CVC Capital. Τα μηνύματα που καταφθάνουν είναι αντικρουόμενα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αύριο θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με το αμερικάνικο fund.

    Συγκεκριμένα, ο όμιλος της MIG θα επιβεβαιώνει την υποβολή της δεσμευτικής προσφοράς από το αμερικάνικο fund, τονίζοντας πως θα εξετάσει ενδελεχώς τους όρους της πρότασης ενώ θα παραπέμπει σε νεότερες ανακοινώσεις αναφορικά με την τύχη του deal.

    Η παραπάνω εξέλιξη «θολώνει» -προς στιγμήν- το τοπίο αναφορικά με την κατάληξη του πολύκροτου deal, αφού οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην MIG και το CVC λήγουν τυπικά σε λίγα 24ώρα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί πως σήμερα συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της MIG, με βασικό θέμα την αξιολόγηση της πρότασης του CVC για την Vivartia.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το fund προσφέρει τίμημα 175 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 100% της Vivartia ενώ παράλληλα ήρθε σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για την ρύθμιση των δανείων που βαραίνουν τον όμιλο τροφίμων και ειδικότερα τον τομέα εστίασης. Υπενθυμίζεται πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΜΙG και την ομάδα του CVC άρχισαν πριν από δυο περίπου δυο μήνες, και παρά τα «σκαμπανεβάσματα» λέγεται πως διεξήχθησαν σε καλό κλίμα.

    Διαβάστε ακόμα:

    CVC – Vivartia: «Αντίστροφη μέτρηση» για το mega deal στα τρόφιμα – Τι «ξεκλείδωσε» τη συμφωνία

    Την επόμενη εβδομάδα οι τελικές υπογραφές στο deal CVC – Vivartia

    Σε κρίσιμο σημείο η πώληση της Vivartia στην CVC– Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το deal

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ