ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν μπορούμε να βάζουμε γραμμές χωρίς απόφαση του ΣΑΣ». Αυτό ανέφερε πριν από λίγο ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόθεση των Μινωικών Γραμμών να δρομολογήσουν το πλοίο Mykonos Palace στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά.
Ο κ. Κουρουμπλής, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Frontex, τόνισε ότι το ΣΑΣ ως όργανο θα πρέπει να λειτουργήσει και προσέθεσε πως «κατόπιν θα αποφασίσουμε».
Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι όσο περισσότερες γραμμές μπαίνουν στο Αιγαίο τόσο βελτιώνεται η ικανότητα μεταφοράς προϊόντων και πολιτών.
Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κουρουμπλής είχε καλωσορίσει την απόφαση του Ομίλου Grimaldi να δρομολογήσει το υπερσύγχρονο ε/γ – ο/γ Mykonos Palace, με δεδομένο ότι το πλοίο θα έχει ελληνική σημαία και θα αποτελείται από ελληνικό πλήρωμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μινωικές Γραμμές: Τι γίνεται με τη γραμμή Πειραιάς-Χανιά – Πώς αντιδρά η αγορά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μινωικές: Γιατί ανεκλήθη προσωρινά το αίτημα για τη γραμμή Πειραιάς-Χανιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μινωικές Γραμμές: Ολοκληρώθηκε η πώληση των μετοχών της HSW στην Attica και η αγορά 2 πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στο 1,8% η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2026 – Κίνδυνος από την πορεία του πληθωρισμού
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω sms
- Απίστευτη τραγωδία στη Δράμα: Πέθανε η μητέρα τού αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Σήμερα συζητούμε μια σημαντική απλοποίηση της νομοθεσίας με το Critical Medicines Act»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.