ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 51,32% διαμορφώθηκε το ποσοστό της Deutsche Telecom επί των δικαιωμάτων ψήφου του ΟΤΕ, εξαιρουμένων όσων συνδέονται με ίδιες μετοχές που σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία αναστέλλονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΤΕ:
Στις 6 Δεκεμβρίου 2022, η εταιρεία DEUTSCHE TELEKOM AG (DT), με έδρα τη Βόννη της Γερμανίας, γνωστοποίησε στην ΟΤΕ Α.Ε. ότι στις 29.11.2022, το ποσοστό της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε. ανήλθε σε 50,86%.
Επιπλέον επισημαίνεται ότι το ποσοστό συμμετοχής της DT επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε., εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου που συνδέονται με τις ίδιες μετοχές τα οποία σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία αναστέλλονται, ανήλθε κατά την ίδια ημέρα, ήτοι στις 29.11.2022, σε 51,32%.
Διαβάστε επίσης:
AVE: Στα 3,35 εκατ. ευρώ τα EBITDA στο εννεάμηνο
Διασύνδεση Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου ΟΑΣΑ και Ακαδημαϊκής Ταυτότητας από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινό μέτωπο Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Άκυρο και νομικά ανυπόστατο»
- Πολιτικός «σεισμός» στην Παραγουάη: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Σαντιάγο Πένια υπό το βάρος του σκανδάλου της τράπεζας Ueno
- Coca-Cola HBC: Δεν έχουμε καμία ειδοποίηση από τη Ρωσία
- Μακελειό δίχως τέλος στην Τουρκία: Ένοπλος εκτέλεσε εν ψυχρώ οκτώ ανθρώπους σε δρόμους του Αφιόν Καραχισάρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.