ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Ο ΟΤΕ απορρόφησε το μέρισμα, η ΜΟΗ γράφει νέα υψηλά, η Τιτάν κοιτάζει τα 50 και η ΔΕΗ τα 18
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι η θυγατρική του OTE plc, εξέδωσε σήμερα 19 Ιουνίου δυο σειρές ομολόγων, μια ύψους 150 εκατ. ευρώ με λήξη στις 10 Δεκεμβρίου 2020 και μια ύψους 200 εκατ. ευρώ με λήξη στις 10 Ιουνίου 2021.
Το κουπόνι για τις δυο εκδόσεις διαμορφώθηκε στο 0,96% (ετήσιο) και 0,977% αντίστοιχα. Οι νέοι τίτλοι καλύφθηκαν πλήρως από την Deutsche Telekom.
Τα έσοδα από τους τίτλους θα χρησιμοποιηθούν για μερική αναχρηματοδότηση των τίτλων ύψους 628 εκατ. ευρώ της OTE plc με ωρίμανση τον Ιούλιο του 2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκκλήσεις για ειρήνη αναμένεται να απευθύνει στην πρώτη χριστουγεννιάτικη ευλογία του ο πάπας Λέων
- Ρωσικά βομβαρδιστικά έκαναν «προγραμματισμένη» πτήση βόρεια της Σκανδιναβίας
- Επτά λεπτά μετά το SOS συνετρίβη το Falcon στην Άγκυρα: Πώς αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία για 30 δευτερόλεπτα
- Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός τα Χριστούγεννα – Πότε έρχεται πτώση της θερμοκρασίας